Kolarov o penalu Mitra: Zna on dobro...

Autor:

"Od rešene utakmice dolazimo do toga da se branimo...", istakao je kapiteo "orlova" Aleksandar Kolarov posle utakmice i govorio je potom i o penalu svog imenjaka Mitrovića.

Kolarov o penalu Mitra: Zna on dobro... Foto: MN Press

Zadovoljstvo, ali ne potpuno.

Srbija je savladala Crnu Goru (2:1)i došla do 11 bodova, nadomak je plasmana u "B" diviziju, međutim domaći navijači nisu bili potpuno mirni u finišu utakmice kada su gosti bili sve bliži i bliži golu Predraga Rajkovića.

Toga je svestan i kapiten Aleksandar Kolarov koji je posle meča govorio za "Sport Klub" i istakao da su neke stvari nedopustive.

"Na kraju od rešene utakmice dolazimo do toga da se branimo", počeo je Kolarov.

"Dobro smo odigrali prvo poluvreme, imali dominaciju u presingu i posedu, a onda smo imali penal koji je Mitar odlučio da šutne tako kako je šutnuo (panenka preko gola prim. aut.). Pričali smo u svlačionici i on zna da to ne treba da radi na 2:0".


Srpski kapiten je dodao i da je na raspolaganju selektoru i za meč protiv Litvanije koji će najverovatnije odlučivati o prvoplasiranom u grupi "D", uz kritike na račun igre u drugom poluvremenu.

"Povlačili smo se nazad, dali im posed, to nije naša igra, mi tako ne znamo da igramo... Pokazali smo da visokim presingom možemo, da je to naša igra!", zaključio je Kolarov.

Srbija u poslednjem kolu Lige nacija igra protiv Litvanije u utorak (21.00) na stadionu Partizana.

Ostale vijesti