Nemanja Matić: Ovo je pravi put

Jedan od lidera "orlova" zadovoljan nastupom u trijumfu protiv Crne Gore.

Nemanja Matić: Ovo je pravi put Foto: MN Press

Srbija je pobedila Crnu Goru, učvrstila se na liderskoj poziciji Grupe C i dodatno se približila plasmanu u viši rang Lige nacija.

Posle utakmice, u kojoj su "orlovi" poveli 2:0 golovima Adema Ljajića i Aleksandra Mitrovića, pa u završnici branili tu prednost, Nemanja Matić stao je pred kamere "Sport kluba" i govorio o duelu i trijumfu.

"Pre svega čestitam celoj ekipi na borbenosti prikazanoj na današnjem meču. Igrali smo dobar fudbal, dominantan, posebno u prvom poluvremenu, imali smo i taj penal i nismo uspeli, ali to je fudbal - onda sledi kazna. Znali smo da će pripretiti, uspeli su da daju gol i onda se uvukla jedna doza panike kod nas", izjavio je on.

"Posle gola smo narednih 5-6 minuta bili loši, ali smo imali i mi šanse do kraja meča. Mislim da je publika zadovoljna današnjom igrom i to je to, moramo ovako da nastavimo, ovo je pravi put", dodao je Matić.

"Orlovi" će u poslednjem kolu, protiv Litvanije, igrati za "overu" prvog mesta.

"Pristup protiv Litvanije mora biti isti, sve je moguće u fudbalu, oni neće doći da izgube, dolaze da nas ugroze, ali mi smo favoriti", dodao je Matić.

Tagovi:

Ostale vijesti