• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca m:tel: Da "prezimimo" u Evropi

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Mirko Mikić zabilježio je pobjedu u trenerskom debiju na klupi Borca m:tel! U prvoj utakmici trećeg kola EHF Čelendž kupa u rukometu, Banjalučani su slavili u Vogošći - 23:22 (10:10).

Crveno-plavi su na večerašnjem gostovanju u sarajevskom predgrađu vodili i sa četiri razlike, ali i gubili sa tri pogotka da bi ipak smogli snage da u jednoj bespoštetdnoj borbi stignu do minimalnog trijumfa pred revanš naredne subote u Banjaluci.

Najefikasniji u banjalučkom timu bili su Vladan Đurđević i Bojan Rađenović sa po pet golova, dok je golman Bojan Ljubišić uknjižio 11 odbrana.

"Bila je to prava muška utakmica, što su pokazala i dva isključenja, po jedno na obje strane. Težak meč za gledanje, ali još teži za igranje. Ipak, najvažnije je da smo pobijedili, iako je možda trebalo da bude i više razlike. S druge strane, ova minimalna pobjeda će nam pomoći da ne dođe do nekog opuštanja pred revanš", rekao je Mikić našem portalu.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Za njegove izabranike nema odmora jer već u srijedu gostuju u Doboju ekipi Sloge u narednom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, da bi potom u subotu dočekali Vogošćane u revanšu.

"Sad se moramo fokusirati na gostovanje Slogi, a onda ćemo misliti na revanš u Čelendž kupu. Dobro ćemo analizirati večerašnju utakmicu i pokušati da popravimo neke naše greške. Sigurno je da ćemo igrati kao da je u pitanju prva utakmica i tražiti novu pobjedu pred našim navijačima. Nadam se da će dvorana 'Borik' u revanšu biti popunjena i da ćemo poslije dugo vremena prezimiti u Evropi", dodao je novi trener Banjalučana.

Revanš susret između Borca m:tel i Vogošće igra se naredne subote u Banjaluci s početkom u 20 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC