• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rat" Lovrena i Ramosa nastavljen na Instagramu

Autor mondo.rs

Štoperi reprezentacija Hrvatske i Španije se baš ne vole...

Više i ne kriju da ne gaje posebne simpatije jedan prema drugom!

Dejan Lovren i Serhio Ramos su u maju igrali finale Lige šampiona, koje je pripalo Real Madridu (3:1) i u kom je Španac povredio Mohameda Salaha, da bi do kraja 2018. još dva puta stajali na suprotnim stranama terena, sada u dresovima reprezentacija...

Ramos je sa "crvenom furijom" razbio Hrvatsku (6:0) u prvom meču posle Mundijala, dok je Lovren uzvratio ove nedelje sa "kockastima" i na "Maksimiru" pobedio (2:1).

Posle te utakmice je, mnogi će reći potpuno nepotrebno, "upalio live" prenos na Instagramu i u toku njega više puta ispalio "otrovne" strelice prema reprezentativcima Španije, koji im nisu čestitali na pobedi, pritom nazvavši samog Ramosa - "pi**om".

Iako u javnosti Ramos nije komentarisao Lovrenove postupke, i najverovatnije neće, jasno je da je to stiglo do njega...

Navijači koji ga prate na Instagramu primetili su da je "lajkovao" nekoliko fotografija u kojima se ismeva Dejan Lovren pošto je izgubio u finalu Lige šampiona upravo od Serhija Ramosa, za šta se, kako to često rade fudbaleri, nije ni "pravdao" saopštenjima.


Zbog povrede neće nastupiti na prijateljskom meču protiv Bosne i Hercegovine, tako da novinari neće moći da popričaju na ovu temu s njim, a ona će verovatno u javnosti biti zaboravljena.

Hrvatski novinari su zbog ovog Lovrenovog poteza "propitivali" njegove saigrače pred utakmicu sa Engleskom na "Vembliju", ali su oni odbili da govore o tome rekavši da je to Lovrenova stvar, te da je svako odgovoran za svoje postupke. Njegov selektor Zlatko Dalić je samo dodao da će posebno razgovarati s njim na tu temu.

Zanimljivo je da je Lovren i pre ovog "obračuna" u Ligi nacija govorio o kapitenu Real Madrida za koga je kazao da "pravi više grešaka od njega", ali da je imao sreće što je s njim igrao Ronaldo koji bi to golovima "popravljao" na semaforu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC