• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Ligi nacija: Sudija obećao penal...

Autor mondo.rs

…i obećanje koje je Ištvan Kovač dao Markusu Bergu je delimično ispunjeno. "Problem" je što je kazneni udarac zaista postojao.

 Skandal u Ligi nacija: Sudija obećao penal... Izvor: MONDO/Samir Cacan

Od kada je Aleksandar Čeferin postao predsednik UEFA, krovna evropska fudbalska organizacija ide iz skandala u skandal. Nakon niza koji su se dogodili na klupskom nivou, usledio je i jedan na reprezentativnom. O njemu bi trebalo tek da se piše…

Turska je porazom od Švedske (0:1) u Konji eliminisana iz Lige B. Međutim, nakon meča čule su se tvrdnje Skandinavaca koje bi mogle da budu vrlo neprijatne za glavnog sudiju utakmice Ištvana Kovača.

Arbitar je tokom poluvremena imao jedan čudan razgovor sa Markusom Bergom. Da bi na kraju švedskom napadaču dao i obećanje…

"Na poluvremenu sam otišao kod sudije kako bih mu se požalio zašto nam nije dosudio penal posle prekršaja na meni. Rekao mi je: 'Pogledaću snimak u svlačionici i ako sam pogrešio, sviraću vam dva penala u drugom poluvremenu", otkrio je Berg.

Rumunski sudija je zaista u 70. minutu dosudio jedanaesterac za Šveđane, iz kojeg je selekcija "tri krune" golom Andreasa Grankvista stigla do trijumfa.

Međutim, osim navodnog obećanja Kovača, ništa sporno nije bilo u toj situaciji, jer je Okaj Jokušlu zaista na nepropisan način zaustavio Berga.

Ipak, ako se tvrdnje napadača dokažu kao tačne, vrlo lako bi utakmica mogla da se ponovi, a Turska da dobije novu priliku za opstanak.

Na tabeli Grupe 2 vodi Rusija sa 7 bodova, tri manje od Švedske, dok je Turska na poslednjem mestu sa tri boda, ali iz četiri meča.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC