Vranješova poruka "bauštelcima" BH Fanatikosima!

Autor:

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ uzvratio je na "prozivke" navijača "zmajeva" okupljenih u udruženje "BH Fanatikos".

Vranješova poruka "bauštelcima" BH Fanatikosima! Foto: MONDO/Vedran Ševčuk

Iako je defanzivac Anderlehta Ognjen Vranješ bio jedan od najzaslužnijih za remi sa Austrijom u Beču (0:0) koji je "zmajevima" osigurao plasman u A grupu Lige nacija, brojni navijači su zamjerili Banjalučaninu što nije došao sa ostalim igračima da proslavi uspjeh zajedno sa "BH Fanatikosima" na stadionu "Ernst Hapel".

Slavlje "zmajeva" i navijača u Beču (VIDEO)

Odavno se ne "mirišu" Vranješ i BHF, još od njegove tetovaže granica Republike Srpske, koju je potom prepravio u sat, ali ni to, niti dobre partije u nacionalnom timu nisu bile dovoljne da BHF konačno prihvati Vranješa kao standardnog reprezentativca BiH i igrača koji "gine na terenu".

Često je Vranješ bivao zasut uvredama i zvižducima od strane BHF-a, a dešavalo se i da nose transparente sa precrtanim likom banjalučkog fudbalera uz natpis "Persona non grata".

Ognjen Vranješ, BHF Foto: MONDO/Samir Cacan

Sve to je uticalo na Vranješa koji nije želio da se "pokloni" BHF-a, a novim statusom na Instagramu je dodatno "potkačio" članove ovog navijačkog udruženja.

"Prošlo je pet dana od utakmice sa Austrijom a i dalje čitam pojedine medije i već moje omiljene bauštelce BHF kako me vrijeđaju što se nisam naklonio njihovom visočanstvu. E pa da vam kažem ponosan sam na ove svoje momke koji su dali posljednji atom snage i uradili veliki posao da usrećimo naciju i našu sreću i uspjeh nećete staviti u drugi plan ma koliko to pokušavali", napisao je Vranješ na Instagramu.

Ostale vijesti