• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vizardsi ostaju bez "magije": Odlaze Bil i Vol?

Autor mondo.rs

Na pomolu je veliku trejd Vašingtona koji "opipava" tržište za dvojicu najboljih košarkaša...

Ponovo "kuva" u Vašingtonu.

Prema informacijama koje je objavio "ESPN", Vizardsi razmišljaju da u sred sezone promene "jezgro" tima, pa tako od trejda nisu izuzeti ni najbolji košarkaši tima Džon Vol i Bredli Bil koji, navodno, kvare atmosferu unutar svlačionice i ne dozvoljavaju timu da napreduje...

Džon Vol je jedan od najboljih plejmejkera u NBA i Vizardsi su ga pokupili kao prvog pika 2010. godine, dok je Bredli Bil - sjajni šuter - stigao dve godine kasnije kao treći pik.

Delovali su kao ubitačni kombo, njihove brojke su i dalje impresivne, ali Vašington ne dobija mnogo od toga, pa su tako u ovoj deceniji samo jednom prošli prvu rundu plej-ofa, dok je skor u ovoj sezoni veoma loših pet pobeda i 11 poraza.

Koliko ima problema u timu najbolje govori sukob prve zvezde tima Džona Vola sa trenerom Skotom Bruksom zbog čega su Vizardsi "udarili po džepu" svog igrača.

Trener je tražo od igrača da "podignu intenzitet" na treninzima na šta je Vol reagovao ljutito i opsovao je trenera, za šta se izvinio njemu i saigračima, dok se potom "zakuvalo" i između igrača u čemu su učestvovali Bil i Vol, odnosno Džef Grin i Ostin Rivers.

Za sada nema informacija koji bi to timovi bili zainteresovani za veliki trejd s Vašingtonom, a navodno su iz prestonice propustili priliku da pregovaraju oko Džimija Batlera i Kavaja Lenarda - pošto su svim ekipa saopštili da Džon Vol i Bredli Bil nikako ne mogu da budu deo pregovora, zbog čega je svaki posao u startu propadao.

"Mi volimo Skota Bruksa i volimo da igramo za njega. On jednostavno ne može da 'trenira' Džona Vola i to frustrira sve... Nije moguće igrati sa njim zbog košarke kakvu on igra. Imamo toliko oružja, ali nedovoljno metaka", rekao je jedan košarkaš Vizardsa američkim medijima, ali je želeo da ostane anoniman.

Prethodnih dana "frke" je bilo i u Golden Stejtu gde su se pokačili Drejmond Grin i Kevin Durent, ali čini se da se strasti polako smiruju.

Kako će se završiti ova saga u Vizardsima? Možda je vreme za novi "gro" tima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC