• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oslabljeni Željo u Krupi traži izlaz iz krize

Autor mondo.ba

Problemi s povredama muče Milomira Odovića pred gostovanje u Krupi na Vrbasu u 18. kolu Premijer lige BiH.

Fudbaleri Željezničara u pretposljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva gostovaće u Krupi na Vrbasu, gdje će pokušati da prekinu seriju loših rezultata.

Sarajlije su zabilježile tri uzastopna poraza u Premijer ligi BiH, od čega dva pred svojim navijačima, pa se nadaju da će konačno u duelu sa posljednjeplasiranim timom lige osvojiti tri boda.

Trenera "plavih" Milomira Odovića muče povrede nekoliko igrača, ali, kako ističe, vjeruje da će svi oni koji ih zamijene dati sve od sebe da iz kanjona Tijesno odnesu kompletan plijen.

"Bez obzira na okolnosti u kojima ćemo igrati, imamo mnogo povrijeđenih i mnogo mladih igrača, nadam se da ćemo smoći snage da odigramo jednu dobru utakmicu. Ovi koji su zdravi, koji su sposobni trebaju dati dodatni napor da pobijedimo Krupu i što prije izađemo iz rezultatske krize", rekao je Odović za klupski sajt.

Dženan Osmanović smatra da je mnogo dobrih stvari odrađeno tokom reprezentativne pauze i da bi "plavi" konačno trebalo da zaigraju onako kako od njih očekuju navijači.

"Krupu ne smijemo potcijeniti, mi idemo na pobjedu koja nam je potrebna da izađemo iz krize. Imali smo reprezentativnu pauzu na kojoj smo dobro radili i podigli smo atmosferu. Igrali smo i utakmicu protiv juniora koju smo pobijedili sa 2:0 i dobili na samopouzdanju. U Krupi je plastična trava, ali i mi smo trenirali cijelu sedmicu i ne bi trebalo biti problema da se prilagodimo", naglasio je Osmanović.

Duel Krupe i Željezničara na programu je u subotu od 13 časova.

PREMIJER LIGA BIH - 18. KOLO:

Subota:

Krupa - Željezničar (13.00)
Tuzla siti - Zrinjski
Čelik - Mladost (17.00)

Nedjelja:

Radnik - Sloboda (13.00)
Široki Brijeg - GOŠK
Sarajevo - Zvijezda 09 (15.00)

TABELA: Sarajevo 37, Zrinjski 32, Željezničar 28, Široki Brijeg 26, Mladost 23, Sloboda 22, Radnik 21, Čelik 21, Zvijezda 09 20, Tuzla siti 19, GOŠK 16, Krupa 12.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC