• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeljković: Dovodimo pojačanja iz Olimpije

Autor mondo.ba

Sa vlasnikom Olimpije je dogovoren dolazak nekoliko pojačanja, odlazak na pripreme u Ljubljanu, a i sam Mandarić je pokazao ambiciju da u narednom periodu "uđe u Borac".

 Borac dovodi pojačanja iz Olimpije Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Saradnja između FK Borac i biznismena Milana Mandarića dobija sve veći obim.

Nešto više od mjesec dana prošlo je od gostovanja Olimpije u Banjaluci i tada su čelnici dva kluba najavili saradnju koja bi uskoro trebalo da se realizuje.

Predsjednik Borca Vico Zeljković je predvodio delegaciju Banjalučana u Ljubljani, gdje su bili gosti vlasnika prvaka Slovenije.

Darko Vojvodić, trener Banjalučana, i Marko Maksimović, sportski direktor, trebalo bi da odu u Ljubljanu, gdje će boraviti od pet do 10 dana, kako bi gledali treninge prvaka Slovenije, nakon čega će izabrati igrače koji će u narednom periodu nastupati u "crveno-plavom", pišu "Nezavisne".

"Doći će sigurno tri ili četiri pojačanja. Trebaju nam pojačanja u svim linijama, a svi znamo da je ova ekipa pravljena za Prvu ligu RS. O tome ko će doći u Borac će odlučiti trener i sportski direktor, naravno uz konsultaciju sa ljudima iz Olimpije. Ono što je takođe velika pomoć - igrače će i dalje plaćati Mandarić, a svi znamo da igrači Olimpije imaju velike plate, koje mi ne možemo da isplatimo", rekao je Zeljković.

Mandarić je tokom boravka u Banjaluci istakao da mu je ovo posljednja sezona u Olimpiji, što je otvorilo mogućnost dolaska u Borac, ali...

"Mandarić ima ambiciju da uđe u Borac, a sad ostaje da vidimo da li će to biti direktno ili ćemo da pričamo o poslovno-tehničkoj saradnji. Naravno, svi znamo da kod nas postoje zakonske prepreke. Zakon o sportu bi mogao da bude usvojen do kraja sljedeće godine, a naša želja je da ga već na proljeće proguramo u proceduru", dodao je Zeljković.

Takođe, dogovoreno je i da "crveno-plavi" sredinom februara provedu pet dana u Ljubljani, gdje će ujedno obaviti i dio priprema za nastavak Prve lige RS. U tom periodu će biti odigrana još jedna utakmica između Olimpije i Borca, objavile su "Nezavisne".

U prvoj su bili bolji Slovenci - 0:4!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC