• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijač Rivera za MONDO: Držali su nas bez vode...

Autor mondo.ba

Pristalica River Plejta objasnio je situaciju i označio krivce za haos ispred stadiona "Monumental" pred revanš meč protiv Boke Juniors u finalu Kopa Libertadores.

 Navijač Rivera za MONDO o haosu protiv Boka Juniors Izvor: MONDO/David Pavlović
Izvor: MONDO/David Pavlović

  Revanš meč finala Kopa Libertadores između River Plejta i Boke Juniors, koji se prvobitno trebao igrati u subotu, pa onda u nedjelju, odložen je do daljnjeg zbog napada na autobus u kojem su se nalazili fudbaleri Boke.

Šta se to zaista dogodilo te kobne subote ispred “Monumentala” ispričao nam je navijač River Plejta, Matijas M., koji je umjesto fudbalske predstave, gledao ulične nemire.

“Situacija je mnogo složenija nego što su to izvjestili mediji. U petak je uhvaćen jedan od najvažnijih huligana River Plejta sa 300 falsifikovanih karata i million argentinskih pezosa (30.000 evra), za cijelu svoju bandu”, rekao je navijač Rivera za naš portal.

O napadu na igrače Boke kaže da je policija napravila veliku grešku.

“Autobus sa igračima Boke upućen je direktno u jedan sektor ulaza, gdje je bilo mnogo ljudi, prije zvaničnog ulaza (prostor u kome se moglo biti bez karte). Policija je to vidjela i umjesto da ih pomjeri jedan ulaz ranije ili da zaustavi autobus i pomjeri ljude, autobus je otišao pravo do njih. To je bilo previše glupo, da bi bila greška, to više izgleda kao korupcija između policije i huligana. Kako god to je sve velika sramota”, objasnio je Matijas.

Za navijače Rivera po ulasku na stadion tek slijedi prava drama.

Bio sam sedam sati na stadionu sa 60.000 ljudi, bez telefonskog signala, nismo imali pojma šta se dešava. Vode je nestalo u 18 časova. Na izlazu su bili nemiri sa policijom, kao da su ljudi odgovorni za sve, a navijači koji su došli u miru su tretiranje kao go*na.”, zaključio je Argentinac.

On je još rekao da su se prije susreta mogli naslutiti nemiri, ali se nadao da do toga neće doći. Kako kaže ni on ne zna kada i gdje će se igrati revanš meč između Rivera i Boke, kojima je čak ponuđeno da revanš odigraju u Italiji.

...
Izvor: Youtube(David Pavlović

/David Pavlović/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC