• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS BiH osudio postupke Ognjena Vranješa

Autori mondo.ba Autori Fena

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine u saopštenju za javnost osudio je postupke reprezentativca BiH Ognjena Vranješa koji je "neprimjerenim porukama i tetovažama narušio ugled Saveza i reprezentacije čije boje brani".

 FS BiH osudio postupke Ognjena Vranješa Izvor: MONDO/Samir Cacan

"Oštro i bezrezervno osuđujemo šokantno ponašanje reprezentativca Ognjena Vranješa, jer njegove poruke, bez obzira na koji način su izražene, nisu u duhu vrijednosti za koje se zalaže FS BiH i ne predstavljaju osobine istinskog sportiste koji treba da bude uzor mlađim generacijama", saopšteno je iz Saveza.

Iz Saveza ističu da su Vranješova borbenost i odnos na terenu do sada bili neupitni, međutim, njegovo ponašanje izvan terena nije prihvatljivo i ne odražava stavove, politiku i ciljeve Saveza i reprezentacije koja na najbolji način predstavlja Bosnu i Hercegovinu u svijetu.

"FS BiH nedvosmisleno osuđuje sve oblike veličanja fašizma i njegovih pristalica koji nanose štetu ne samo Savezu i reprezentaciji već i cijeloj zemlji. Prioritet svakog istinskog sportiste treba da bude borba protiv rasizma, diskriminacije, nasilja, govora mržnje pa tako i u FS BiH očekuju da svi reprezentativci budu nosioci novih naprednih ideja i progresa, a ne rušitelji temelja na kojima počiva jedinstvo i integritet Saveza".

Vranješ je nedavno istetovirao lik četničkog vojvode Momčila Đujića, a prije nekoliko godina je napravio tetovažu Republike Srpske, koju je kasnije prepravio. Nakon utakmice grupne faze Lige šampiona između AEK-a i Ajaksa, Vranješ je pozdravio divljanje navijača na tribinama porukom na instagramu "Dobro došli u pakao", uz sliku vatre uzrokovane bacanjem molotovljevog koktela.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Qwerty

Ognjene, Srbine!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC