• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić: Pobjedom se oprostiti od navijača

Autori mondo.ba Autori Fena

Fudbaleri Sarajeva u posljednjem, 19. kolu prvog dijela sezone u Premijer ligi BiH u subotu na "Koševu" dočekuju ekipu Čelika.

 Sarajevo Čelik najava 19. kolo Premijer liga BiH Husref Musemić: Pobjedom se oprostiti od navijača Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

Trener "bordo" tima na pres-konferenciji kazao je da u posljednjoj utakmici polusezone njegov tim želi da se pobjedom oprosti od navijača.

"Sigurno da smo kvalitetniji od Čelika. Smatram da ne bi trebali da imamo nekih velikih problema, uz dužno poštovanje i respekt prema Čeliku. Zeničani imaju tri-četiri kvalitetna igrača koja mogu biti nezgodna, mislim na Jamaka, bez obzira na njegove godine, Dilavera i Senegalca Fasutina, ali mi imamo snage i kvaliteta da ovu utakmicu riješimo u svoju korist", kazao je Musemić.

POVEZANE VIJESTI

Za susret sa Zeničanima, Musemić neće moći da računa na Hebibovića, zbog tri žuta kartona, povrijeđenog Stanojevića, od ranije bolesnog Šofranca kao i Hodžića.

"Imamo određenih kadrovskih problema, ali isto tako i dovoljan broj kvalitetnih igrača, koji ovu utakmicu mogu odigrati približno kao prvo poluvrijeme na prošloj utakmici protiv Zvijezde", rekao je Musemić.

Golman Vladan Kovačević ističe da ekipu Sarajeva očekuje teška utakmica, ali da njegvi tim pobjedom želi krunisati ovu polusezonu.

"Čelik je ekipa koja nije imala dovoljno sreće i mislim da mogu napraviti probleme. Igramo na 'Koševu', pred svojim navijačima i mislim da pobjedom možemo krunisati ovu polusezonu i mirni odemo na zasluženi odmor", izjavio je Kovačević.

Susret će biti odigran u subotu na stadionu "Asim Ferhatović Hase" od 16 sati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC