• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Google promijenio izgled Android Play prodavnice

Kompanija nastavlja sa redizajnom svojih proizvoda i servisa.

 Google promijenio izgled Android Play prodavnice Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Nakon što smo upoznali novi Google Translate stigla nam je i nova verzija Google Play Android prodavnice. Na prvi pogled sve je isto - ali nije!

Google na redizajnu prodavnice radi već od početka ove godine, a sad je ona puštena većini korisnika. Prihvaćen je “Material Design“ koncept, koji uprošćuje izgled i čisti prikaz od suvišnih detalja. Ikonica je ostala ista, ali je izmješan redoslijed opcija u meniju, koji se nalazi u povlačećem meniju s lijeve strane, a odjeljak “My apps & games“ je izmijenjen u potpunosti - ima mnogo više bjelina, zelena boja je svedena na minimum, praktično je jedno dugme “Update All“.

Play Music“ i “Play Movies“ (koji nije dostupan kod nas) su pomjereni u klizeći meni s lijeve strane, pri dnu ili u glavnom meniju, odmah ispod pretrage.

Ukoliko u polju “Settings“ kliknete na “Play Store version“ dobićete novo izdanje prodavnice, ako vam ga je Google namijenio u ovom talasu, a ukoliko ne - sačekajte da se promijeni sama od sebe, što će se desiti u danima koji dolaze.

Ovo je samo dio promjena, koji je Google pustio za korisnike, a sve ćete imati priliku da istražite kad i na vaš uređaj stigne nova verzija Play Store-a.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS