• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvijić: Bile smo ljute na sebe

Autor mondo.rs

Srpske rukometašice u odličnom raspoloženju se okreću drugoj fazi Evropskog prvenstva. "Ne znam kada smo odigrale ovako konstantno", kaže Andrea Lekić posle trijumfa nad Dankinjama.

 Rukometasice Srbija -EP-2018-izjave-Dragana-Cvijic-Andrea-Lekic-Srbija-Danska-30-25 Izvor: MN PRESS

Ženska rukometna reprezentacija Srbije u duelu sa Danskom je ostvarila pobedu koja će u slučaju nekog većeg uspeha, u nastavku EP, sigurno biti označena kao prelomna.

Posle nesrećnog poraza od Švedske, u kome su posle odličnog prvog poluvremena isplivale na površinu neke stare boljke, izabranice Ljubomira Obradovića su odigrale taktički perfektnu utakmicu, sa mnogo samopouzdanja i vodile protiv kvalitetnog rivala svih 60 minuta.

Na kraju, 30:25 za prvo mesto u grupi i važna dva boda za drugu fazu, u koju su Srbija, Danska i Švedska ušle poravnate.

"Bile smo ljute na sebe što smo protiv Švedske izgubile dva boda, ali to je sport. Sada smo pokazale da smo bolje i koliko možemo. Presrećna sam što smo ovako dobro igrale, nismo im dale ni promil šansi", rekla je za "Sportski žurnal" Dragana Cvijić.

Još jedna iskusna igračica prve postave "orlica", Andrea Lekić, smatra da je odbrana bila ključ uspeha, pre svega na bekovima Danske.

"Ne znam kada smo odigrale ovako konstantno, ne ostavljajući protivniku mogućnost da se nada nečemu".

Druga faza EP, za Srbiju će početi u subotu od 18 časova, utakmicom protiv Rusije, a slede Crna Gora 10. decembra (ponedeljak) i domaćin Francuska dva dana kasnije.

"Radujem se tim duelima. Mislim da smo spremne da se suprotstavimo svima, samo da ostanemo na ovom nivou", poručila je Lekić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC