• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 6. 12. 2018.

Autor mondo.rs

...

 Dnevni horoskop za 6. 12. 2018.  Izvor: MONDO/MARIO MILOJEVIĆ

Ovan

Imate motivaciju, dobru energiju i puni ste elana danas. Imate potrebu da napravite neke promene na poslu. Strastveni ste .

Bik

Možete se videti sa prijateljima. Ne ulazite u rasprave sa ljudima, iako Vas neko provocira. Imate previše ideja, pokušajte da napravite plan rada.

Blizanci

Raspoloženi ste bolje nego inače. Ako imate probleme na poslu, nemojte biti neprijatni prema drugima. Moguća je pomoć neke ženske osobe.

Rak

Nije Vam do posla. Možda ćete imati više volje za vezu, za izlaske, ali nemojte da trpite partnerovu ljubomoru. Moguć je neki put. 

Lav

Stabilizuje se finansijska situacija. Mogući su problemi sa partnerom, nemojte biti previše ljubomorni. Danas nije dan za šoping.

Devica

Pripazite šta kome pričate, jer možete nekoga da izbacite iz takta. Ako ste nervozni, radite nešto, budite fizički aktivni. Danas bi trebalo da pravite kompromise sa drugima.

Vaga

Imaćete dosta posla. Danas bi trebalo da što manje pričate drugima o svojim problemima, jer mogu pogrešno da shvate neke stvari i neće Vam biti od pomoći.

Škorpija

Novčani izdaci su mogući. Vidite se sa prijateljima, a preko njih možete upoznati neku zanimljivu osobu. Bitno je da ne budete stalno kod kuće.

Strelac

Jako ste nervozni. Pomalo zadržavate nervozu u sebi. Pokušajte da nađete način da izbacite iz sebe tu negativnu energiju. Očekujete neke promene koje se tiču finansija.

Jarac

Raspoloženiji ste nego obično. Komunikativni ste i želite da sklopite nova prijateljstva. Dosta poslovnih prilika treba iskoristiti, zato dobro razmislite ćete prvo da uradite.

Vodolija

Moguće je da nećete ostvariti neke planove koje ste imali. Partner može pomoći u poslu. Imate dobru podrška.

Ribe

Ne obraćajte pažnju šta Vam drugi savetuju da radite danas, radite ono sto znate najbolje. Nervozni ste i preosetljivi. Moguća je glavobolja. 

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop