• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spaleti: Pjanić je primjer Juventusovog poslovanja

Autor mondo.ba

"Juventus svake godine kupuje igrače koji prave razliku. Prije tri godine kada sam bio u Romi, Juve je kupio Pjanića koji je bio naš ponajbolji igrač uz De Rosija", ističe trener Intera pred duel sa šampionom Italije.

Lućano Spaleti rekao smatra da je sustizanje Juventusa "u rukama njegove ekipe", počevši od petka kada se igra "Derby d'Italia".

Iskusni stručnjak istiće da će Juventus izgubiti samo ako bude mislio kako da zaustavi njegov tim.

"Mi igramo na pobjedu protiv svakog tima, ali sada vjerujem u više. Ekipa raste i postaje sve kompaktnija. Odigrali smo nekoliko dobrih utakmica, ali još uvijek nam nedostaje koncentracije tokom utakmica. Međutim, dobar smo tim u smislu imena i na osnovu toga kako čitamo igru. Moramo misliti kako Juventus nije toliko jak. S moje strane, nema predaje Juventusu", rekao je Spaletti na konferenciji za medije.

Spaleti smatra kako stvari postaju okončane onda kada se prestaješ truditi i kada više nisi uvjeren u svoje kvalitete, a ne onda kada izgubiš utakmicu.

"Na vrhu je veliki jaz i loša vijest je da će sustizanje Juventusa biti izuzetno teško. Ali dobra vijest je da je ovo prvi korak i da je sve u našim rukama. Juventus svake godine kupuje igrače koji prave razliku. Prije tri godine kada sam bio u Romi, Juve je kupio Pjanića koji je bio naš ponajbolji igrač uz De Rosija. Prošle godine smo imali najboljeg beka u ligi Kansela i oni su ga kupili, a doveli su i Iguaina iz Napolija. To su igrači koji ti pomažu u napadačkom smislu. Ove godine su kupili prvaka u liku Kristijana Ronalda", pojasnio je Spaleti Juventusovo poslovanje.

Duel između Intera i Juventusa igra se u petak od 20.30 časova (prenos TV Arena Sport).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC