"Smuvali" se na snimanju filma? (VIDEO)

Ipak nije u vezi sa bratom glumca...

"Smuvali" se na snimanju filma? (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Focus Features

Glumica Serša Ronan (24) i glumac Džek Lovden (28) glume ljubavnike na velikom platnu u istorijskoj drami "Mary Queen of Scots", a navodno se romansa razvila i van kamera!

Naime, "Page Six" prenosi da je par viđen kako razmenjuje nežnosti nakon premijere filma u Njujorku u utorak, kao i da niko od kolega nije znao da se njihova veza produbila.

"Ne znamo kada su se smuvali, ali smo svi to videli u utorak uveče kada su se pojavili zajedno. Izgledali su vrlo srećno i bili su baš slatki", rekao je izvor za ovaj medij i dodao:

"Džek ju je svuda pratio. U jednom trenutku je išao sa njom i do toaleta gde ju je čekao ispred. Bili su baš prisni."

Pre nego što je počelo snimanje filma, Džek je izjavio da je uzbuđen što će sarađivati sa glumicom.

"Divna je. Jedva čekam da radimo zajedno, biće zabavno", rekao je on tada.

Serši je ove godine dovođena u romantičnu vezu sa Džekovim bratom, Kalumom Lovdenon, švedskim baletanom. Međutim, Kalum se "izgubio", a Džek je taj koji je proteklih meseci stalno uz nju. Išli su čak zajedno i na odmor u Dominikansku Republiku.

Lepoticu zaveo baletan?

"Mary Queen of Scots" je film koji prikazuje komplikovan odnos izmešu mlade kraljice Meri Stjuart (Serša Ronan) i Elizabete Prve čiji lik tumači lepotica Margo Robi.

Ove kraljice su u stvarnom životu bile u srodstvu. Katolkinja Meri se vraća u Škotsku kao udovica i nekadašnja kraljica Francuske i predstavlja ogromnu pretnju protestantkinji Elizabet i njenom tronu.

Iako ove rođake isprva pokušavaju da vladaju u skladu i miru, ne prođe dugo pre nego što se okrenu jedna protiv druge i započnu rat.

Podsetite se trejlera:

Izvor: YouTube/Focus Features

Tagovi:

Ostale vijesti