Vratio se i brži je nego ikad! Nitro brži! (VIDEO)

Autor:

Pogledajte prvi video iz jedne od omiljenih Crash avantura!

Vratio se i brži je nego ikad! Nitro brži! (VIDEO) Foto: Promo/Crash Bandicoot Crash Bandicoot

Ono što je Activision nagoveštavao proteklih dana sad je i zvanično - predstavljen je rimejk kultne Crash Tim Racing igre, pod imenom Crash Team Racing Nitro-Fueled!

Ko se još seća ovoga?

Crash je prvo multiplejer iskustvo na moderan način imao kroz N-Gage Nokia platformu, koja je nakon propasti N-Gage uređaja živela na Nokia telefonima N serije. Među podržanim onlajn igrama bila je i Crash Team Racing.

MONDO MobIT

Čuvena igra, pored koje smo mnogi provodili čitave nedelje bez prestanka, dobija potpuno novo i osveženo ruho, baš kao što je to dobila i Crash Bandicoot trilogija. Na rimejku radi kanadski studio Beenox, a već nam je poznat i datum izlaska igre, to je 21. jun naredne godine, za PS4, Switch i Xbox One, a kasnije verovatno i za PC.

Pročitajte i ovo: IGRA GODINE: Fortnite ispred Red Dead Redemption 2

Pored potpuno osvežene originalne igre, dobićemo i nove trake i vozila, a tu će biti i onlajn trkanje protiv drugih igrača i tabele sa najboljim igračima! Ne znamo šta još da kažemo sem da jedva čekamo taj 21. jun, more je precenjeno, leto sa drugarima uz novi Crash Team Racing je prava stvar sledeće godine, poručuje Play! Zine.

Izvor: Crash Bandicoot

Ostale vijesti