• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se agent koji uvek ćuti: Saopštenje o Murinju!

Autor mondo.rs

Žorž Mendeš, jedan od najuticajnijih agenata na svetu, odustao je od svoje uobičajene prakse i obratio se javnosti.

Iako njegove reči ne dospevaju često u javnost i iako se oglašava isključivo kada su u pitanju izrazito "krupne" stvari, Žorž Mendeš ovog petka je napisao i objavio saopštenje.

Menadžer Kristijana Ronalda, Davida De Hee, Dijega Koste i drugih velikih igrača, dostavio je medijima svoje obraćanje povodom situacije u kojoj se našao Žoze Murinjo, takođe njegov klijent.

Portugalski menadžer nije uspeo ove sezone da stvori ni tim ni igru koja bi dovela Mančester junajted u trku za titulu, a nedavni niz loših rezultata prizvao je sve oštrije kritike na njegov račun.

Ipak, Mendeš je u pismu javnosti objasnio da je pozicija "Posebnog" na Old Trafordu i dalje mirna i bezbedna.

"Pojavilo se više glasina o tome da Žoze Murinjo napušta Mančester junajted. To je potpuno netačno. Žoze je veoma srećan u klubu i klub je veoma srećan s njim. On ima dugoročni ugovor sa Junajtedom i potpuno je posvećen Junajtedu u izgradnji čvrstog, pobedničkog projekta", saopštio je portugalski agent.

Iako je prošao u nokaut fazu Lige šampiona, Mančester junajted trenutno zauzima tek osmo mesto na tabeli Premijer lige, sa osam bodova zaostatka za četvrtoplasiranim Čelsijem i sa čak 18 poena minusa u odnosu na lidera i branioca titule, Mančester siti.

Murinjo je stigao na Old Traford u leto 2016. i vodio je "crvene đavole" u 141 utakmici, uz učinak od 83 pobede, 31 remija i 27 poraza.

Šansu da prekine niz od četiri meča bez ligaške pobede, Junajted će imati u subotu protiv Fulama u 16 časova. Pročitajte parove i pogledajte tabelu uoči 16. kola Premijer lige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC