• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smanjuje se gužva u Zvezdinoj ambulanti

Autor mondo.rs

Uoči utakmice sa Napretkom, Vladan Milojević je govorio i o kadrovskim problemima koje ima.

 Crvena zvezda Napredak Superliga Srbije najava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Lože, zglobovi, leđa... Dosta problema ove sezone ima ekipa Crvene zvezde sa povređenim fudbalerima, ali srećom po Vladana Milojevića, na raspolaganju mu je dovoljan broj igrača da može da kombinuje bez velikih razlika u kvalitetima sastava koje odabere.

Do zimske pauze ostale su još tri utakmice - protiv Napretka kod kuće u subotu od 19 časova, protiv Pari Sen Žermena, takođe na domaćem terenu, u utorak od 21.00 i protiv Čukaričkog na Banovom brdu u subotu, 15. decembra - a čini se da u njima Milojević neće imati mnogo problema da sastavi željenu postavu.

"Borjan se oseća odlično, videćemo još kakva je tačno situacija pred meč. Vujadin Savić je počeo da podiže ritam treninga, mali problem ima i Slavoljub Srnić, ostali su u trenažnom procesu, ali videćemo na kom nivou fizičke spreme", izjavio je Milojević na konferenciji za medije uoči utakmice sa Napretkom.

Da se Milan Borjan dobro oseća posle nezgodnog pada tokom duela sa Spartakom u sredu i vrtoglavice zbog koje je morao u bolnicu, potvrđuje i to što je golman crveno-belih ovog petka bio deo grupe igrača koji su se družili sa navijačima u tržnom centru Delta Siti.

Zajedno sa njim bili su Dušan Jovančić, Dejan Joveljić i Milan Pavkov.

U subotu 27 godina od svetske krune

Subotnja utakmica sa Napretkom igra se na tačno 27 godina od kada je Crvena zvezda u Tokiju savladala čileanski Kolo Kolo 3:0 i postala svetski šampion (8.12.1991).

"Izuzetno nam prijaju druženja sa zvezdašima, posebno kao podrška pred u takmicu. Mnogo smo pričali o okršaju sa Pari Sen Žermenom, ali i o sutrašnjem duelu. Bila je ovo lepa prilika da pozovemo navijače da u što većem broju dođu na utakimicu protiv Kruševljana. Igramo efikasno i dopadljivo pa sam siguran da ćemo sutra od 19 časova svi uživati na 'Marakani'", izjavio je Pavkov, a Jovančić podsetio na humanitarni karakter utakmice u subotu:

"Srećni smo što smo u prilici da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Zvezdaši na brojne načine iskazuju humanost, a znam da će to učiniti i sutra na tribinama. Odužićemo se lepom fudbalskom predstavom jer svaka vrsta podrške koju smo danas dobili na ovom lepom druženju nam neizmerno znači", rekao je Zvezdin vezista.

fkcz
Izvor: YouTube/Crvena zvezda


Pošto će duel sa Kruševljanima biti uvertira utakmici poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona - u kojoj je Zvezdi neophodna pobeda nad Parižanima, ali i poraz Liverpula na Enfildu od Napolija da bi na proleće igrala u Ligi Evrope - trebalo bi očekivati da Milojević na teren pošalje igrače koji će igrati i u utorak.

U sredu u Subotici u startnu postavu vratili su se Filip Stojković i Goran Čaušić, dok je Ričmond Boaći po drugi put uzastopno posle višenedeljne pauze ušao sa klupe. Branko Jovičić je još jednom bio van protokola, ali se po prethodnoj Milojevićevoj izjavi može zaključiti da će konkurisati za postavu, kao i Milan Rodić, koji takođe nije igrao protiv Spartaka...

Podsetimo, protiv Pari Sen Žermena neće moći da igra Nenad Krstičić, koji je sakupio tri žuta kartona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC