• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesiju u "slobodnjacima" nisu ravni ni celi timovi!

Autor mondo.rs

Senzacionalan podatak koji dovoljno govori kakav je majstor Leo Mesi kada šutira slobodne udarce.

Posle ONAKVE partije protiv Espanjola, kada je prvi put u dosadašnjem delu karijere postigao dva gola iz slobodnjaka, timovi će dobro razmisliti o tome gde fauliraju Lea Mesija!

Najbolji fudbaler Barselone odigrao je spektakularan meč kao odgovor na tek peto mesto u glasanju za ovogodišnju "zlatnu loptu", odnosno zbog kritika koje je na njegov račun iz čista mira "ispalio" Pele, partijom zbog koje se lako zavoli fudbal...

Delio je lopte za svoje saigrače kao od šale, igrao i "plejmejkera" i napadača, a u strelce se upisao neverovatnim pogocima iz slobodnih udaraca.

Koliko je ovo neverovatan segment njegove igre najbolje govori podatak da mu niko u Evropi nije ni ravan; u poslednje četiri godine postigao je čak 19 pogodaka iz "slobodnjaka", više od bilo kog drugog TIMA!

U tom periodu je dao više golova nego čitav Juventus (18), a još daleko iza su Lion, Real i Roma sa po 14, jedan manje je dao čitav Bajern, po 12 su dali Sampdorija, Monako i PSŽ, odnosno Čelsi, Liverpul i Milan po 11.

Videćemo da li će uspeti da nadmaši i našeg legendarnog igrača Sinišu Mihajlovića koji je na jednom meču Serije A (Lacio - Sampdorija 5:2) postigao tri pogotka iz slobodnog udarca.

Ni to nije nemoguće!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC