• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosanović se izvinio novinarki: Bilo je u afektu!

Autor mondo.rs

"Prema ženama se uvek odnosim s poštovanjem i pažnjom, pre svega kao sin, suprug i otac ženskog deteta", potpisao je trener FK Napredak i dodao da poštuje rad Sanje Milutinović, "iako su u ličnom sukobu već izvestan period".

 Kosanović se izvinio novinarki: Bilo je u afektu! Izvor: MN PRESS

Sa e-mail adrese FK Napredak iz Kruševca ovog ponedeljka popodne stigao je dopis u kom se trener ekipe, Milorad Kosanović (67), izvinio svima koji su njegov neprimereni komentar upućen novinarki "Sportskog žurnala", Sanji Milutinović, "shvatili kao uvredu na rodnoj osnovi".

U saopštenju koje je lično potpisao, Kosanović je naveo i da kao "sin, suprug i otac ženskog deteta nikada u karijeri nije bio mizogen".

Kosanović je prošle srede na "press" konferenciji posle remija sa Proleterom iz Novog Sada uvredom odgovorio na korektno pitanje koleginice iz "Žurnala", vezano za sport i tok meča.

"Izražavam najiskrenije žaljenje zbog incidenta koji se desio na konferenciji za novinare Fudbalskog kluba Napredak, održanoj u četvrtak 6. decembra, kada sam u afektu, nesmotrenim izborom reči, uvredio dopisnicu Žurnala, Sanju Milutinović".

"Prema ženama se uvek odnosim s poštovanjem i pažnjom, pre svega kao sin, suprug i otac ženskog deteta. Kao profesionalac nikada nisam bio mizogen, što pokazuje i moj postupak na konferenciji za novinare, kada sam PR menadžerku Fudbalskog kluba Napredak pitao da li mogu da napustim konferenciju".

"Još jednom se izvinjavam svima koji su moje reči shvatili kao uvredu na rodnoj osnovi. Rad Milutinovićeve cenim, iako smo u ličnom sukobu već izvestan vremenski period. Izvinjavam se i svim navijačima FK Napredak, koje je moja izjava o kuvanju ručka uvredila", navedeno je u dopisu, potpisanom sa šef stručnog štaba FK Napredak, Milorad Kosanović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC