• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arenin program u utorak: Omladinci, studio, pa spektakl

Autor mondo.rs

Zagrijavanje za direktan prenos duela Crvene zvezde i Pari Sen Žermena biće gosti u studiju TV Arena Sport.

 Arenasport program za meč Crvena zvezda - Pari Sen Žermen Liga šampiona Izvor: MONDO/D. V.
Izvor: MONDO/D. V.

Sportski događaj dana Srbiji i regionu biće sigurno duel fudbalera Crvene zvezde i Pari Sen Žermena u posljednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Utakmica na stadionu Rajko Mitić počinje u 21.00 i, po običaju, biće prenošena na prvom kanalu TV Arena Sport, koja je spremila još mnogo toga zanimljivog ljubiteljima fudbala.

Kamere Arene Sport biće prvo na stadionu Čukaričkog, gdje će od 16 časova igrati omladinci Zvezde i PSŽ-a. Tim Bratislava Živkovića pokušaće da zabilježi prvu pobjedu u grupnoj fazi i na taj način trijumfalno se oprosti od najkvalitetnijeg evropskog takmičenja.

Po završetku utakmice slijedi studio, čiji domaćin će biti Miloš Milićević. Njegovi gosti Slobodan Bobe Pavković, Ivan Vukomanovic i Bojan Đorđić iznijeće svoja očekivanja pred jednu od najvećih utakmica u novijoj eri srpskog fudbala.
Postoji velika vjerovatnoća da se u studiju, koji će biti u Medija centru na "Marakani", pored pomenute trojke, pojavi još neko od legendi, odnosno bivših fudbalera crveno-bijelih. Na stadionu će biti i najbolji srpski teniser Novak Đoković.

Takođe prije, za vrijeme i nakon utakmice, sa najzanimljivijih "punktova" - ispred svlačionice, tribina, tunela... Uživo će se uključivati reporteri Arene Sport - Ognjen Drašković i Jovana Guzijan.

U okviru studijskog programa moći ćete da gledate i intervjue koje je ekipa ove televizije uradila sa Tomasom Tuhelom i Kilijanom Mbapeom. Naravno, svoja očekivanja iznijeli su i predstavnici najtrofejnijeg srpskog kluba.

Za komentarisanje utakmice zadužen je Nenad Milovanović.

OBAVJEŠTENJE ZA NAVIJAČE SA ULAZNICAMA ZA JUŽNU TRIBINU

"Svi gledaoci koji imaju ulaznice za južnu tribinu za ulaz 25 (odmah uz zapadnu tribinu), prilikom ulaska koriste prilaz kapijama preko zapadne strane stadiona.

To znači iz ulice Rajka Mitića, pored Omladinske škole Crvene zvezde i mjesta gdje su smještena reportažna kola, odakle će direktno posebno označenim putem stići na ulaz 25.

Pomenuta trasa je bitna kako bi se izbjeglo nepotrebno zadržavanje i čekanje prilikom ulaska gostujućih navijača u njihov sektor koji je tačno određen", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC