• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbape: Nisam bio u Srbiji... Ili jesam?!

Autor mondo.rs

"Vunderkind" Pari Sen Žermena spontano reagovao na konferenciji pred meč protiv Crvene zvezde (utorak, 21.00, TV Arena sport).

 Kilijan Mbape pred Crvena zvezda - PSŽ zaboravio da je bio u Srbiji Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Fudbaleri Pari Sen Žermena stigli su u Beograd i u ponedjeljak u 19 časova istrčali na teren "Marakane", gde će u utorak igrati meč posljednjeg kola grupne faze Lige šampiona protiv Crvene zvezde.

Kilijan Mbape, jedan od lidera Parižana, izašao je na konferenciju za novinare u društvu trenera Tomasa Tuhela i govorio o značaju koji sutrašnji meč nosi za njegov tim.

"Pokazali smo da imamo snagu pobedom protiv Liverpula, ali to moramo da 'ovjerimo' sutra, inače će biti uzalud", rekao je Francuz, šampion svijeta, o duelu u kojem će skupoceni tim sa "Parka prinčeva" morati da pobijedi, da bi bio miran po pitanju plasmana u nokaut fazu.

Mbape je svjestan da utisak sa večernjeg treninga neće imati veze sa onim pravim, što počinje u utorak u 21 čas, uz direktan prenos na TV Arena sport.

"To što ćemo trenirati na terenu na kom ćemo i igrati ne znači mnogo, jer će večeras tribine biti prazne", objasnio je ofanzivac šampiona Francuske.

"Imamo iskustvo igranja u sličnom ambijentu kao što je u Beogradu. Igrali smo nedavno u Napulju, gdje je isto vatrena atmosfera", dodao je on.

Odgovarajući na pitanje o poznatoj atmosferi na "Marakani", Mbape je rekao da dosad nije igrao u Srbiji kao profesionalac, a na podsjećanje srpskih novinara da je kao omladinski reprezentativac Francuske gostovao u Kragujevcu, brzo se sjetio da je njegov tim tada pobijedio 1:0, upravo njegovim pogotkom.

"Da, sjećam se, pobijedili smo 1:0 i dao sam gol. Bilo je jako lijepo iskustvo", nasmijao se Mbape.

Spontanom, dječačkom reakcijom, on je nasmijao prisutne na posećenoj konferenciji za novinare.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC