• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SASTAV ZVEZDE: Ima li Milojević još jednog "džokera"?

Autor mondo.rs

Da li je to Veljko Simić?

 Liga šampiona Crvena zvezda - PSŽ sastav crveno-bijelih Izvor: MN PRESS

Junak kvalifikacija bio je Mohamed El Fardu Ben. Junak remija sa Napolijem Milan Borjan. Junak pobjede nad Liverpulom Milan Pavkov. Ima li Crvena zvezda posebno motivisanog igrača za Pari Sen Žermen?

U posljednjem kolu grupne faze Lige šampiona, u utorak od 21.00 na svom stadionu (prenos na TV Arena Sport 1), crveno-bijeli će pokušati da ponovo prirede senzaciju i savladaju skupocjene goste iz Pariza. Uz poraz Liverpula od Napolija na Enfildu, to bi im donijelo evropsko proljeće u Ligi Evrope.

Jasno je da je PSŽ veliki favorit u predstojećoj utakmici, ali snove fudbalerima Crvene zvezde niko ne može oduzeti. A, ko će najbolje spavati veče pred utakmicu i probuditi se spreman da ponese epitet junaka, vidjećemo...



Milan Pavkov je dočekao svojih "pet minuta" prije nešto više od mjesec dana, kada je sa dva gola šokirao goste iz Liverpula. U utorak, po očekivanjima nekadašnjeg veziste crveno-bijelih, Branka Boškovića, igrač odluke mogao bi da bude Veljko Simić.

Očekuje se da 23-godišnje lijevo krilo bude ponovo u startnoj postavi, kao prije dvije nedelje u Napulju, pa da ga vidimo. Od povratka u Crvenu zvezdu isticao se odličnim partijama na domaćoj sceni, međutim, i dalje nije zablistao na međunarodnoj. Uglavnom je bio ispod svog nivoa i očekivanja trenera Vladana Milojevića, ali trenutna forma trebalo bi da mu ulije dozu samopouzdanja neophodnog za igranje utakmica Lige šampiona.


Uz Simića, isturenu trojku veznog reda trebalo bi da čine još Marko Marin u sredini i Ben po desnoj strani. Iza njih, zbog tri žuta kartona Nenada Krstičića, igraće Branko Jovičić i Dušan Jovančić, a ispred - u špicu, očekuje se Pavkov.

Ričmond Boaći se jeste oporavio od povrede, ali je u prethodne tri utakmice ulazio sa klupe i poslije mjesec dana pauze - od gostovanja u Liverpulu - malo je vjerovatno da će se naći na terenu od prvog sudijskog zvižduka.

Što se tiče odbrane, tu će Milojević imati najviše problema, jer će sastav krojiti izvještaj ljekara. Vujadin Savić i Srđan Babić su, po trenerovim riječima, u punom trenažnom procesu, ali su obojica odmarali u subotu protiv Napretka. Može se čuti da će prednost, uz Miloša Degeneka dobiti Babić, jer Savića nije bilo u igri još od pobjede nad Liverpulom. Dobra vijest je da su standardni bekovi spremni, Milan Rodić lijevo i Filip Stojković desno.

Poslije nezgodnog pada u Subotici, Milan Borjan je preskočio duel sa Napretkom, ali nema sumnje da će ga biti među stativama u utorak, pa je očekivana startna postava Crvene zvezde za duel sa Pari Sen Žermenom u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona:

Borjan - Stojković, Degenek, Babić, Rodić - Jovičić, Jovančić - Ben, Marin, Simić - Pavkov.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vladan

Nadamo se senzaciji na Marakani,srećno Zvezdo.💪

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC