• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MOND: "Istraga o PSŽ - Zvezda stoji zbog Srbije"

Autor mondo.rs

"Istraga je usporena u prvih 48 časova".

 MOND: "Istraga o PSŽ - Zvezda stoji zbog Srbije" Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ
Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

Prema istom izvoru, postoji mogućnost prekida, jer se i dalje sve svodi na nedokazane informacije i na rezultat fudbalske utakmice.

"Mond" piše da je istraga "usporena" u prvih 48 časova, kao i da se izvještaj očekuje u narednih nekoliko nedelja. Takođe, isti list iz izvora bliskih istrazi piše da "postoji opstrukcija iz Srbije", uz podsjećanje da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ranije rekao da će učiniti sve da se rasvjetli slučaj.

"Bez učešća Srbije, istraga će teći bez te pomoći. Poslat je zahtjev preko Evropola, ali nije bilo odgovora", piše "Mond", uz podsjećanje da je tamošnje finansijsko tužilaštvo takođe počelo da obrađuje slučaj i da su se posle problema u komunikaciji sa Interpolom tom procesu "pridružile i srpske vlasti".

Podsjetimo, PSŽ je pobijedio Zvezdu u toj utakmici rezultatom 6:1, a Zvezda je zbog tvrdnji o namještanju tužila "Lekip".

Izvještač lista "Mond" u ponedjeljak je povodom ovog teksta u Beogradu pitao trenera crveno-bijelih Vladana Milojevića "kako doživljava pokretanje istrage i da li to vidi kao napad na Zvezdu", ali je organizatorka konferencije ispred Zvezde odgovorila da je tema isključivo sutrašnja utakmica na "Marakani", pa je Francuz ostao uskraćen za odgovor na temu o kojoj je Milojević već pričao (pogledati povezane vijesti).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC