• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost bez Ivanovića u naredna četiri meča

Autor mondo.rs

Šampion ABA lige nije bio u prilici da punim plućima uživa nakon još jedne važne pobjede u Morači.

 Budućnost bez Ivanovića u naredna četiri meča  Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Budućnost je savladala Megu u poslednjem meču 10. kola ABA lige (91:85), ali bez pomoći Nikole Ivanovića. Trener Podgoričana Aleksandar Džikić otkrio je da Ivanović nije bio u timu zbog povrede koja će ga odvojiti od terena bar do kraja godine.

"Ne ide sa nama na put u Španiju, neće ga biti u timu protiv Gran Kanarije, Cibone, Efesa, Fenerbahčea... Situacija je odlična", prokomentarisao je ironično Džikić.

 On je prokomentarisao i sve bolje partije bivšeg igrača Budućnosti Ognjena Čarapića, koji je na duelu u Morači postigao 12 poena.

"Odavno ga pratim, pričao sam s njegovim ocem još dok sam bio u Partizanu. Drago mi je što se dobro razvija, imao je problema sa stopalom. Igra na poziciji koja je deficitarna. Zna Zvezdan šta radi kad ga je priključio reprezentaciji", rekao je Džikić.

Njegov kolega sa klupe Mege Dejan Milojević bio je, očekivano, pozdravljen ovacijama u Morači u kojoj je nekada osvajao u dresu Budućnosti šampionske pehare.

"Jako sam zadovoljan kako je igrala moja ekipa. Pokazali smo da nismo slučajno u vrhu tabele. Ubjeđivao sam moje igrače da smo dovoljno dobri da možemo da dobijemo svakoga i da ne treba da se plašimo ni Budućnosti. To smo i pokazali, nismo ušli uplašeno, kontrolisali smo veći dio meča, ali je na kraju došao do izražaja kvalitet", naveo je Milojević.

On je pohvalio Podgoričane i poželio im uspjeh i na evro sceni.

"Budućnosti i svima koji podržavaju klub želim sreću u nastavku takmičenja i u Evroligi. Počev od cijelog stručnog štaba, to su moji veliki prijatelji, i čestitam im na uspjesima koje su ostvarili nakon lošeg starta. Stvari su na kraju došle na svoje mjesto i igraju veoma dobro", rekao je trener Mege.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC