• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Francuske 50 novinara, čekaju se navijači

Autor mondo.rs

Veliko interesovanje vlada za utakmicu Crvena zvezda - Pari sen Žermen.

Duel Crvene zvezde i Pari sen Žermena (21.00, Rajko Mitić stadion, prenos na TV Arena Sport 1) bitno će uticati na konačan rasplet u Grupi C Lige šampiona.

 Parižani su trenutno na drugom mjestu sa bodom manje od Napolija, dva više od Liverpula, a četiri od Crvene zvezde kojoj je za treće mjesto i Ligu Evrope neophodna pobeda, ali istovremeno i poraz Liverpula na Enfildu.

Gostima bi za prolaz u osminu finala odgovarao i remi u Beogradu, osim u slučaju izuzetno ubedljive pobjede engleskog predstavnika nad Napolijem.

Eliminacija skupocenog Pari sen Žermena već u grupnoj fazi bila bi senzacija, pa iako su "sveci" veliki favort u duelu sa crveno-bijelima, francuski mediji sa velikom pažnjom dočekuju predstojeću utakmicu svjesni da su se bez pobjede iz Beograda vratili i fudbaleri Napolija (0:0) i Liverpula (0:2).

Zbog toga je veliki broj novinara krenuo put Beograda. Akreditovano ih je čak 50 (među kojima je šest fotoreportera)! Zajedno sa srpskim predstavnicima medija, cifra je nešto veća od 100.

Većina francuskih izvještača u Beograd je doputovala dan prije utakmice, dok se u toku današnjeg dana očekuje i 500-600 navijača Pari sen Žermena.

Kao što je najavljeno, njima će biti zabranjen odlazak u centar grada, već će u pratnji policije biti sprovedeni u "fan zonu" na Banjici, odatle na stadion, a potom nazad na aerodrom Nikola Tesla.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC