• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester siti desetkovan!

Autor mondo.rs

David Silva novo je ime na listi povrijeđenih...

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola za meč posljednjeg kola Lige šampiona protiv Hofenhajma ima na raspolaganju samo 15 igrača iz seniorskog pogona!

Najnoviji peh "građanima" se desio u subotnjem derbiju Premijer lige protiv Čelsija, u kome su pored bodova i prvog mjesta na tabeli, ostali bez Davida Silve.

Španac je zamijenjen u 68. minutu zbog povrede zadnje lože i vrlo je moguće da se neće vratiti na teren u 2018. godini.

"Silva ne može da igra, Kevin (De Brujne) ne može, Danilo ne može, Serhio (Aguero) još nije spreman. Silva će biti 'aut' nekoliko nedelja. Nije preozbiljna povreda, ali moraće da pauzira. Možda Aguero ima šansu da zaigra za vikend protiv Evertona", izjavio je Gvardiola.

Njegov tim je siguran učesnik osmine finala Lige šampiona, ali mu je potreban još bod da bi osigurao prvo mesto i povlašćen status prilikom žreba.

"Imam samo 15 igrača, a utakmica će biti baš teška. Hofenhajm je protiv Šahtjora odigrao odlično. Izgubili su, ali moje poštovanje prema njima je poraslo. Za nas je važno što smo već prošli, međutim, cilj je da pobijedimo u svakom meču i da budemo prvi u grupi", rekao je menadžer Sitija.

Njegov tim nalazi se u vrlo intenzivnom periodu (14 utakmica za 44 dana), a do kraja decembra na programu je još pet mečeva, poslije Hofenhajma.

Prvak Engleske u Premijer ligi će dočekati Everton i Kristal Palas, a gostovati Lesteru i Sautemptonu. Tu je i gostovanje Lesteru u okviru četvrtfinala Liga kupa, narednog utorka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC