• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Degenek: Sudije štite veće, to im je u interesu!

Autor mondo.rs

Oštra poruka Miloša Degeneka o suđenju Vilijama Koluma - ili samo realnost o kojoj se retko tako otvoreno priča?

 Miloš Degenek: Sudije štite veće, to im je u interesu! Izvor: MN PRESS

Bili su besni fudbaleri Crvene zvezde na arbitra Vilijama Koluma koji je "ostao nem" nakon događaja na sredini terena, nakon kog je deset sekundi kasnije na semaforu pisalo "0:1".

Kilijan Mbape i Edinson Kavani nisu marili za zvižduke sa tribina usmerene ka arbitru, koji nije video prekršaj na Milanu Pavkovu, tako da je PSŽ na vreme postigao gol koji im je omogućio drugačiji tok meča i na kraju ubedljivu pobedu - 4:1 (2:0).

Da li bi drugačije bilo da je akcija Parižana prekinuta zbog faula - ne znamo, ali je Miloš Degenek nakon meča otvoreno govorio o tretmanu "velikih protiv malih".

"Prvi gol je bio faul, ali sudije štite veće ekipe, jer im je to u interesu. Nažalost, primili smo drugi gol iz tranzicije, ali smo se vratili, dali smo gol i stadion je zagrmeo, što je trebalo da iskoristimo, imao je Jovančić šansu, međutim... Dali su treći i to nas je iseklo. Na kraju, taj poslednji gol nije trebalo ni da se dogodi, jer je bio kraj", kazao je emotivni štoper iz Knina.

Kakav je kompletan utisak o učešću u takmičenju?

"Mislim da smo zaslužili više od ovoga, što se tiče ove polusezone iznenadili smo i nadmašili očekivanja u svetu fudbala. Uzeti četiri boda u ovoj grupi nije mala stvar".

Miloš Degenek je dodao i da ga je na utakmici najviše impresionirao Anhel di Marija uz ocenu da se o njemu "ne priča mnogo", međutim da je i ove večeri pokazao kvalitet. Naravno, odličan utisak ostavili su na njega Nejmar i Mbape...

"Teško je igrati protiv njih jer ih štite i odmah sviraju faul".

U izjavi za TV Arena Sport i Marko Gobeljić, strelac jedinog gola za Zvezdu na današnjem meču, označio je kao problem loš "ulazak" u utakmicu.

"Ušli smo u utakmicu kao u Parizu, s previše respekta, šef je rekao da se opustimo i da igramo opušteno i muški. Odigrali smo odlično pola sata, pokazali da smo ozbiljna ekipa, da smo odigrali drugo kao prvo, bilo bi drugačije...", rekao je Gobeljić.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RancidCo

Realno bili su bolji. Svaka čast Zvezdinim igračima na borbenosti. Bojim se da od te prevelike želje igrači ne vide realno situaciju. Sudija nije bio na nivou, ali je grešio na štetu i jednih i drugih.

Sarkozić

Uze mi riječi iz usta brate Miloše...i nikad mi nije jasno kakva je poenta kod sudija da pomažu bolju ekipu...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC