• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Ovako se danas igra u svetu

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde nada se da će njegov tim iskoristiti ovosezonski nastup u Ligi šampiona da u budućnosti bude još bolji i uspešniji.

 Vladan Milojević: Ovako se danas igra u svijetu Crvena zvezda Liverpul 1:4 Izvor: MN PRESS

Vladan Milojević ocenio je da je poraz Crvene zvezde od Pari sen Žermena (1:4) u poslednjem kolu Lige šampiona "možda previsok" s obzirom na to kako su crveno-beli odigrali protiv jednog od najkvalitetnijih evropskih timova.

Ipak, Zvezdinom strategu je kristalno jasno gde su razlike između dve ekipe i kako je došlo do konačnog rezultata.

"Prva dva gola smo primili iz klasične tranzicije, ali teško je sačuvati se od toga. Znali smo da PSŽ otvara igru sa tri igrača, koji su fenomenalni i imaju mogućnost da kontrolišu igru, da traže prostore između linija za Mbapea, Kavanija i Di Mariju, normalno i za Nejmara... Tu smo pokušavali da mi imamo posed i da mi njih nateramo da izađu u pritisak, ali to nije delovalo onako kako smo zamislili. Vrlo lako smo gubili loptu", poručio je Milojević iz miks zone, u izjavi za TV Arena sport.

Dok su prva dva gola Parižana karakteristična za njihov stil igre i kvalitete njihovih ofanzivaca, treći je Milojević ocenio "glupo primljenim". Zvezda je tada imala inicijativu i pretila izjednačenjem na 2:2.

"Mi koji jako teško primamo golove iz prekida, primili smo. Ali, oni imaju jako dobre skakače, dobar prekid i iz svakog segmenta mogu da vas kazne. Taj treći gol smo glupo primili, imali smo lošu koncentraciju i posle tog gola je opao entuzijazam. Prethodno sam ubacio Ebesilija i Boaćija, da ih napadnemo, ali videli ste - čim krenete malo...".

Milojević smatra da su gosti dali crveno-belima korisnu lekciju.

"Za sve nas je ovo demonstracija jednostavnog fudbala. Ovo je fudbal koji se danas igra u svetu".

Potom je čestitao igračima na svemu pruženom u Evropi ove jeseni. Osvojena su četiri boda, pobeđen Liverpul, aktuelni vicešampion Evrope, koji se preko Napolija u utorak plasirao u osminu finala, zajedno sa PSŽ.

"Dali smo sve od sebe. Da smo mogli bolje - mogli smo, u fudbalu uvek možete bolje, međutim, ovo je vredno iskustvo za nas i pomoći će mojim igračima da budu bolji. Vratili smo Zvezdu u Ligu šampiona i nadam se da će naše igre, ovakve kakve su bile, imati pozitivan uticaj na naše buduće igre u evropskim takmičenjima. Iskreno, ne bih nikad voleo da vidim Zvezdu kakva je bila u pređašnjim godinama".

Trener Zvezde na kraju se zahvalio navijačima na velikoj podršci.

"Veliko hvala vernim navijačima, hvala gradu Beogradu, Srbiji, svim ljudima dobre volje koji su stajali uz nas. Mislim da smo na najbolji mogući način pokušali da predstavljamo našu zemlju. Od mene i mojih igrača veliko hvala".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC