• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjanić: S Ronaldom smo najbolji, idemo do kraja!

Autor mondo.ba

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić smatra da je Juventus ove sezone najbolji u istoriji kluba zbog dolaska Kristijana Ronalda i vjeruje da torinski tim može do titule u Ligi šampiona.

Otkako je došao u Juve iz Rome 2016. godine, torinski tim nije bio bolji i ne samo to već u klupskoj istoriji.

Tako misli Miralem Pjanić, koji je izjavio da je transfer Kristijana Ronalda pomogao njegovom timu da postane najbolji ikad i vjeruje da sad Juve ima sve što je potrebno da osvoji pehar Lige šampiona, prvi put poslije 1996. godine.

"Moj san je osvajanje Lige šampiona sa Juventusom i učinićemo sve kako bismo titulu vratili kući", rekao je Pjanić za "Rai Sport".

Uz naravno, novi "skudeto" i trofej u Kopa Italiji...

"'Tripleta' mora da bude san i naš cilj. Kad sam potpisao ugovor, predsjednik kluba (Andrea Anjeli) mi je pokazao sliku 'bjankonera', koji su osvojili peti izastopni 'skudeto' i rekao da ih moramo nadmašiti. Uspjeli smo da dođemo do sedme titule, ali sada moramo donijeti nove trofeje u Torino. Imamo veliku ekipu, a klub radi svake godine kako bi je osnažio i osvojio titulu".

Prema njegovim riječima, trener Masimilijano Alegri je dobro ukomponovao tim, koji je dolaskom Ronalda dobio dodatnu snagu.

"Alegri sjajno upravlja timom, taktički je vrlo dobar i prenosi nam mnogo pozitivnih stvari. Ronaldo nam takođe uveliko pomaže svojim iskustvom, kvalitetom i načinom rada kako bismo još više napredovali. To su svi aspekti koji su me impresionirali. Ovo je definitivno najbolji Juve ikad".

Pjanić je dodao da ekipu nije poremetio odlazak Đanluiđija Bufona u Pari sen Žermen, koji je sinoć u Beogradu savladao Crvenu zvezdu (4:1) i osigurao prolaz u osminu finala Lige šampiona.

Ekskluzivno na MONDU: Golovi Lige šampiona!

"Điđi je legenda, vjerovatno najbolji golman svih vremena. Bio je važan čovjek u svlačionici, svojim primjerom nam je pokazao kako se ponaša pravi 'juventin'. Nakon što je otišao, Kijelo (Đorđo Kjelini) preuzeo je njegovu ulogu. On i Điđi znaju i razumiju sve kad imamo nedoumice o Juventusu".

Vezista "zmajeva" bi pozdravio povratak Pola Pogbe iz Mančester junajteda u klub iz Torina.

"Svakako da svaki navijač Juvea sanja o Pogbi, ali smo potpisali neke odlične igrače, a sada će klub razmišljati o tome kako poboljšati ekipu. Francuz je dobrodošao nazad, naravno. Dobio bi više od dobrodošlice", zaključio je Pjanić.

U srijedu uveče Juve, koji je već osigurao plasman u narednu rundu, gostuje švajcarskom Jang Bojsu u posljednjem kolu grupne faze takmičenja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC