• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Vuk i Zubčić upitni, ali nema predaje

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee u petak gostuju u dvorani "Krešimir Ćosić" u Zadru na otvaranju posljednjeg kola prvog dijela sezone u ABA ligi.

 ABA liga (11. kolo): Zadar - Igokea, najava izjave Žarko Milaković, Dalibor Ilić Izvor: MONDO/Goran Arbutina

  "Igosi" su uspješniji od Zadrana u regionalnom takmičenju sa četiri pobjede više od ukupno 14 međusobnih dvoboja, ali najprije u Jazinama i kasnije Višnjiku domaćin je imao više razloga za radost - 5:2.

Izabranici Žarka Milakovića ove nedjelje kubure sa treninzima s obzirom da su radili bez ove sezone ponajboljeg igrača Tomislava Zubčića i kapitena Vuka Radivojević, koji su povrijeđeni.

"Imali smo dosta problema sa treningom ove sedmice jer ni Zubčić ni Radivojević nisu odradili nijedan trening. Zubčić ima problem sa ramenom, ne može u potpunosti da podigne ruku tako da će mu biti odrađen pregled magnetnom rezonancom dok je Radivojević dobio udarac protiv Partizana i ima hematom u predjelu rebara. Njihovi nastupi su neizvjesni protiv Zadra, ali šta je tu je, moramo se skupiti i pokušati doći do pobjede na izuzetno teškom terenu", rekao je strateg Aleksandrovčana u najavi utakmice koja se igra u petak s početkom u 20.00 časova.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Mladi košarkaš Igokee Dalibor Ilić smatra da će u Zadru biti jako teško stići do pobjede.

"Sigurno nas očekuje težak meč jer je Zadar u teškoj situaciji. Oni su vezali pet poraza na domaćem terenu i sigurno će dati sve od sebe da u ovom posljednjem kolu prvog dijela ABA lige dođu do pobjede, što nama svakako otežava zadatak. Ja mogu da obećam da ćemo mi dati sve od sebe i ostaviti srce na terenu. Najbitnije je da odigramo dobru odbranu i da iz odbrane gradimo igru. U posljednje tri utakmice nam nije bio problem napad, međutim, nivo igre u odbrani moramo podići jer smo primali u prosjeku više od 100 poena po meču. Takođe, i mi želimo da ovaj prvi dio sezone završimo pobjedom tako da još jednom ponavaljam da ne idemo u Zadar da se predamo unaprijed", dodao je Ilić.

Igokea je u dosadašnjih 10 mečeva ostvarila četiri pobjede i šest poraza, dok je Zadar upisao trijumf manje i poraz više.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

DOŠLO VRJEME ZA NOVU POBJEDU IGOKEE U GOSTIMA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC