• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marin i Degenek nemaju dilemu: Ostaju u Zvezdi!

Autor mondo.rs

Navijači crveno-bijelih imaju brigu manje pred januarski prelazni rok.

 Marko Marin i Miloš Degenek ostaju u FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Sjajne partije kroz kvalifikacije, a potom i u grupnoj fazi Lige šampiona, skrenule su pažnju na mnoge fudbalere Crvene zvezde, pa će klupsko rukovodstvo imati dosta posla tokom januarskog prelaznog roka.

Sigurno je da klub želi da zadrži većinu igrača kako bi ostao na prvom mjestu Superlige i idućeg ljeta ponovo napao plasman u elitno takmičenje, ali biće teško odoljeti ukoliko se na stolu nađe neka bogata ponuda.

Jasno je da će neko biti prodan, jer bez obzira na finansijski sjajnu 2018. godinu klubu je i dalje glavni izvor prihoda prodaja igrača.

To je i potvrdio sportski direktor Mitar Mrkela u izjavi za Informer.

"Fokusirani smo da na pravi način privedemo ovu polusezonu kraju, a onda ćemo se okrenuti ka zimskom prelaznom roku. Sigurno je da će biti više odlazaka nego dolazaka. Radimo na tome, postoje već neka interesovanja i razgovori, ali još ne mogu ništa konkretno da otkrivam", rekao je Mrkela.

Navijači, ipak, mogu da odahnu kada su u pitanju Marko Marin i Miloš Degenek.

Informer se poziva na izjavu izvora bliskog klupskom rukovodstvu koji navodi da je "ostanak Marina prioritet" i da "čelnici Zvezde neće prihvatati ponude za njega", dok pojedini beogradski mediji prenose izjavu bivšeg reprezentativca Njemačke u kojoj kaže da "naravno ostaje" među crveno-bijelima, sa kojima ima ugovor do juna 2020.


Kada je riječ o Degeneku, štoper reprezentacije Australije iskreno je za Sportski žurnal priznao da i nema ponude za odlazak.

"Najiskrenije da vam kažem, nemam ponudu. Igrač sam Zvezde, ostaću dokle god je potrebno. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć. Jedno je sigurno: nikad ljepših pola godine nisam imao u karijeri", istakao je Degenek.


Pored rasterećivanja igračkog kadra - na izlaznim vratima su Slavoljub Srnić, Nemanja Milić, Dejan Meleg, Rašid Sumaila i Kafu - Zvezda će u narednim sedmicama pokušati i da se dogovori o produžecima ugovora sa vrlo važnim igračima kao što su Milan Borjan, Filip Stojković, Nenad Krstičić i Vujadin Savić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC