• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gobeljić: Gol Bufonu ispunjenje dječačkog sna

Autor mondo.ba

“O golu u Ligi šampiona sanjao sam kao dječak i još se namjesti da on bude Bufonu”, rekao je fudbaler Crvene zvezde.

 Marko Gobeljić Fk Crvena zvezda - Gol Bufonu ispunjenje sna Izvor: MN PRESS

Marko Gobeljić postigao je pogodak Pari sen Žermenu u duelu odigranom u utorak na beogradskoj Marakani.

Uprkos porazu 4:1 pogodak Gobeljića u 55. minutu usrećio je navijače crveno-bijelih, a Gobeljić je u razgovoru za “Glas Srpske” priznao je da je bio van sebe kada se lopta zakoprcala u mreži.

“U tom trenutku preplavile su me emocije jer sam pred punom Marakanom dao gol kojim smo se vratili u utakmicu. To je jednostavno neopisiv osjećaj i taj trenutak sreće zauvijek ostaje u pamćenju”, rekao je Gobeljić za “Glas Srpske”.

Ove sezone dao je nekoliko golova, a sudbina je htjela da za sada jedini pogodak u elitnom takmičenju postigne legendarnom golmanu Đanluiđiju Bufonu.

“Gol mi stvarno mnogo znači jer je prvi u Ligi šampiona, o čemu sam sanjao kao dječak i još se namjesti da on bude Bufonu, kojeg sam mnogo puta gledao na televiziji, tako da ima još veću težinu za mene”, istakao je Gobeljić.

Pogotku je prethodio centaršut Marka Marina sa lijeve strane, a Tijago Silva nije izbacio loptu iz svog peterca kako je trebalo, pa je ona “sjela” na desnicu Gobeljića.

“Lopta nije došla kako treba već se na neki način odbila, ali sam je zahvatio kako treba unutrašnjim dijelom kopačke i ušla je u prvi ugao gde sam gađao. Nakon toga slavlje, delirijum, sreća... jednostavno neopisivo”, naglasio je Gobeljić.

Njegovim dolaskom prošle godine poklopili su se fenomenalni rezultati Crvene zvezde.

“Šta da kažem... došao sam u najboljem mogućem trenutku. Igrali smo grupnu fazu Lige Evrope, dočekali evropsko proljeće, uzeli titulu, izborili grunu fazu Lige šampiona i ne znam šta bih više poželio. Nadam se da ćemo biti i bolji i da ćemo idućeg ljeta izboriti novi nastup u Ligi šampiona “.

Zvezda je osvojila četiri boda u “grupi smrti”, a Gobeljić ističe da je to fenomenalan uspjeh.

“Prezadovoljan sam sa četiri osvojena boda u “grupi smrti”, gde nam nisu davali promil šanse, kao što je to rekao direktor Zvezdan Terzić da mnogi nisu očekivali da ćemo preći centar. Ova četiri boda nisu mala stvar i volio bih da naš naredni cilj bude prolazak grupne faze", dodao je Gobeljić.

I pored svega dobrog, ima stvari za kojima žali.

“Možda samo mogli osvojiti još koji bod jer smo imali šanse, pogotovo protiv PSŽ-a, kada smo imali nekoliko dobrih prilika da se u potpunosti vratimo u meč tokom 20-30 minuta naše odlične igre, kada smo bili bolji od skupih Parižana”, rekao je Gobeljić.

Navijači su ponovo bili posebna priča na stadionu “Rajko Mitić”.

“Ne postoji ocjena za njihovo navijanje. Opravdali su sve ono dobro što se o njima govori i davali su nam krila na svim utakmicama. Odlično su nas dočekali na drugom poluvremenu protiv PSŽ-a i to nam je dalo snage da odigramo dobro, damo sve od sebe i zaista im hvala”, rekao je Gobeljić.

Do kraja godine Zvezda će odigrati još jedan meč u Superligi i ide na pauzu.

“Poslije ove sezone, u kojoj smo odigrali ko zna koliko utakmica, treba nam odmora da bismo bili još bolji. Napunićemo baterije i spremni dočekati drugi deo šampionata, u kojem nam je jedini cilj dupla kruna”, zaključio je Gobeljić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC