• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević dao krv pa poručio: Bez Pavkova i još nekih

Autor mondo.rs

Crvena zvezda u posljednjem kolu pred zimsku pauzu igra na Banovom brdu protiv Čukaričkog.

U posljednjem kolu prvog dela sezone, aktuelni šampion i vodeći tim na tabeli Superlige, Crvena zvezda, igra u gostima protiv četvrtoplasiranog Čukaričkog (subota, 15 časova, prenos na TV Arena Sport 1).

Na teško gostovanje, crveno-bijeli će morati bez trenutno prvog špica, Milana Pavkova, a vjerovatno i još nekih igrača.

"Nećemo računati na Milana Pavkova. Ima problem sa ligamentom, ima otok i nadam se da nije ozbiljnije prirode. Ima još nekoliko rovitih igrača i onih koji su se žalili na povredu. Vidjećemo kakva je tačno situacija posle treninga. Čuli smo da će biti loše vrijeme, niko ne voli da igra po lošim i teškim terenima. I Čukarički i Zvezda žele da igraju fudbal i ako vrijeme ne bude dobro, igra će ići u nekom drugom pravcu", istakao je Vladan Milojević pošto je prethodno učestvovao u akciji "Crveno-bela krv".

U prvom duelu ove sezone, Zvezda je kao domaćin slavila 2:1. Poveli su crveno-bijeli preko Slavoljuba Srnića u 53. minutu, gosti izjednačili pogotkom Slobodana Tedića u 67, a onda je u 71. Marko Gobeljić trkom solo-akcijom od centra igrališta riješio pitanje pobjednika.


"Čeka nas posljednja, izuzetno teška utakmica u ovom dijelu sezone i u ovoj godini. Gostujemo ekipi koja ima najbolji kontinuitet igara od početka prvenstva, koja nije mnogo mijenjala sastav. Moj kolega Simo Kurnić jako dobro radi posao, što se vidi i po mjestu koje Čukarički zauzima na tabeli. Spremićemo se na najbolji mogući način i bez obzira na vremenske prilike, vjerujemo da ćemo pružiti maksimum i nadam se da ćemo završiti godinu trijumfalno, kako smo i počeli".

Na konferenciji za medije posvećenoj duelu sa četvrtoplasiranim timom lige, Milojević nije želio da se osvrće na učinak u Ligi šampiona, ali je odgovorio na pitanje o tome da li mu je žao što zbog čestih problema sa povredama ili umorom nije mogao bar u jednoj utakmici da računa na sve najbolje igrače.

 "O svemu tome ćemo pričati od ponedjeljka. Ne možemo da razmišljamo na takav način, u smislu 'e da smo imali ovog ili onog igrača...'. Nismo imali ni vremena, igrali smo u ritmu srijeda-nedjelja uz brojna putovanja. Imam jako dobar tim i presrećan sam što je svaki igrač pružio svoj maksimum i uspjevao da nadoknadi bilo čije odsustvo. Pokušavali smo i sa rotacijama zbog povreda i zamora, imali smo Rodića koji je došao pravo sa Mundijala bez odmora. I kada smo mogli da predahnemo, brojni reprezentativci su odlazili da igraju za svoje zemlje. Postoji žal što nisam mogao nijednom na sve da računam, kao trener bih volio da uvijek mogu da računam na sve i da izaberem najbolje oružje za datu utakmicu".

Jedno od novinarskih pitanja odnosilo se i na zimski prelazni rok koji predstoji, ali je i na tu temu Milojević ostao "zakopčan".

"U toku takmičenja ne želim da pričam o prelaznom roku, za nas je najbitniji duel sa Čukaričkim i samo o njemu razmišljam. Poslije toga ćemo mi iz sportskog sektora sesti i vidjeti šta nam je činiti. Tokom prelaznog roka komuniciramo svakodnevno, to je živa stvar. Nerealno je pričati o tome prije ponedjeljka, igrači će malo i odmarati, ali za nas nema predaha jer se odmah spremamo za proljećni dio", naglasio je Zvezdin trener.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC