• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Čukarički - Zvezda ODLOŽENO!

Autor mondo.rs

Našem portalu iz pouzdanih izvora preneto je da utakmica na Banovom brdu neće biti odigrana u predviđenom terminu, nakon čega je Crvena zvezda reagovala saopštenjem i pozvala navijače da dođu na stadion i pruže podršku ekipi.

 MONDO: Čukarički - Zvezda ODLOŽENO! Izvor: MN PRESS

Utakmica Čukarički - Crvena zvezda, zakazana za danas u 15 časova uz direktan prenos na TV Arenasport, neće biti odigrana u pomenutom terminu, saznaje Mondo iz pouzdanih izvora.

Za sada, odlučeno je da ona bude pomerena za 24 časa, preneo nam je isti izvor.

"Upravo sam dobio informaciju da je utakmica pomerena, trebalo bi da bude odigrana u nedelju u istom terminu, ako bude bilo uslova za to", rečeno nam je danas nešto pre podneva.


Iako je vest sa našeg portala potvrdila i TV Arenasport na Twitter profilu, Crvena zvezda je na zvaničnom sajtu objavila da utakmica nije odložena i pozvala navijače da dođu na Banovo brdo i pruže podršku ekipi u važnom trenutku.

Susret Čukarički - Crvena zvezda zvanično je odložen malo posle 14 časova.

Potom je reagovao Partizan najavom istupanja iz lige.

Inače, ovako je jutros izgledao stadion Čukaričkog.



Sneg koji je u petak prekrio ne samo Beograd, već i ostale gradove u kojima bi trebalo da bude odigrano 21. kolo Superlige - poslednje u ovoj godini - nastavio je da pada ovog jutra i dodatno otežao posao domaćinima u nastojanjima da obezbede osnovne uslove za odigravanje mečeva.

Na kraju, u predviđenom terminu počela je samo jedna utakmica, dok su ostale pomerene za nedelju u isto vreme.

Reagovao je i Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost tvrdnjom da će "kompletno prvenstvo biti neregularno ako mečevi 21. kola ne budu odigrani 2018. godine".

ODLOŽENO U ZEMUNU, SUBOTICI, NOVOM SADU, LUČANIMA...


Upravo je na Čukarici jutros, nedaleko od stadiona Čuke, nastao kolaps u saobraćaju kada je jedno stablo popustilo pod teretom snega, palo na kolovoz i pritom ostavilo ceo kraj bez električne energije.

Srećom, niko nije bio povređen.

U toku dana našem portalu počele su da stižu potvrde o odlaganju iz Subotice, Novog Sada, Lučana... Prvi je reagovao Zemun i na zvaničnom sajtu objavio da je za 24 časa pomeren i duel sa Dinamom.

"Igraće se sutra, ako sve bude prema prognozama", rekao nam je sagovornik iz FK Spartak.

ZAVEJANI TERENI SU MANJI PROBLEM



U upozorenju objavljenom kasno sinoć na sajtu Republičkog hidrometereološkog zavoda do kraja dana najavljuje se nastavak padavina širom zemlje i formiranje snežnog prekrivača visine od 20 do 50 centimetara, što bi na kraju moglo da dovede napravi dodatni problem direktoru Superlige, Vladimiru Bulatoviću, u pronalaženju novih termina za odigravanje odloženih mečeva.

Pored toga što "uporni" sneg obesmišljava napore organizatora utakmica da očiste terene, on otežava i međugradski saobraćaj. Nažalost, u brojnim nesrećama širom Srbije bilo je i tragičnih posledica - i kod Nevesinja i na putu Lučani - Čačak.

U Lučanima je danas u 13 časova trebalo da bude odigrana utakmica Mladost - Rad, ali se na kraju našao među pomerenim mečevima.

Evo spiska regionalnih puteva, koji su (bili) prohodni.

U HUMSKOJ SE IGRALO


Pročitajte aktuelnu tabelu i sve parove 21. kola.

Poslednja runda šampionata pred dvomesečnu pauzu počela je u petak uveče utakmicom Partizan - Mačva, koja je bila odigrana po zavejanom terenu u Humskoj.

Ispostavilo se da će, uz onu u Surdulici, to biti jedina odigrana utakmica do nedelje popodne. Tog dana trebalo je u još jednom "live" prenosu na TV Arenasport trebalo da bude odigran samo "derbi juga" između Napretka i Radničkog.

Pogledajte kako je u direktnom prenosu izgledao duel Beograđana i Šapčana.


Pratite domaći fudbal na Mondu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC