• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan istupa iz Superlige!?

Autor mondo.rs

Uprava FK Partizan ima hitan sastanak na kojem će odlučiti da li će nastaviti takmičenje u Superligi. Crno-beli postavili pitanje: Zašto smo mi igrali, a danas se odlažu utakmice?

 FK Partizan istupa iz Superlige Srbije!? Izvor: MN PRESS

Zašto?

Pitaju se u Fudbalskom klubu Partizan. Crno-belima nikako nije jasno zbog čega su u petak, po vejavici i nefudbalskim uslovima na stadionu u Humskoj, morali da odigraju meč 21. kola Superlige, a nepuna 24 sata kasnije većina utakmica elitnog ranga je odloženo.

Partizan je tim povodom zakazao hitan sastanak Upravnog odbora, a prema saznanjima MONDA glavna tema na skupu vodećih ljudi crno-belih je i istupanje iz Superlige Srbije!

U Partizanu, potvrdio je za MONDO direktor Miloš Vazura, kao glavnog krivca označili su direktora Superlige Vladimira Bulatovića, jer je navodno on insistirao da se odigra utakmica sa Mačvom iako je posle 10-15 minuta meča postalo jasno da uslovi ne postoje i da će kako vreme bude odmicalo biti sve gore za fudbal.

Čelnici "parnog valjka" tražili su i na poluvremenu da se prekine duel poslednjeg jesenjeg kola, ali njihovi zahtevi nisu naišli na pozitivan odgovor. Utakmica između Partizana i Mačve završena je bez golova.


UO FK Partizan će o daljim koracima obavestiti javnost saopštenjem.

Upitan posle utakmice da li je bio za to da se odigra meč, trener Partizana Zoran Mirković je izjavio: "Oba kluba su se složila da se igra. Kada smo počeli utakmicu teren nije bio u ovakvom stanju. Tada je i bilo nekih uslova, na kraju nije", rekao je šef stručnog štaba Partizana.

Prvi čovek Mačve Ivica Kralj je izjavio.

"Ispoštovali smo odluku delegata, sudije i domaćina utakmice da se igra. Da je bilo suprotno, Mačva opet ne bi pravila nikakav problem. Jer, uslovi su bili nemogući za fudbal, na terenu je bilo 20 centimetara snega", dodao je Ivica Kralj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC