• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Het-trik" Borca m:tel za pet dana!

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel upisali su i treću uzastopnu pobjedu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u roku od samo pet dana.

 RK Slavija - Rk Borac m:tel 24:28, PL BiH, 12. kolo Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučani su nakon trijumfa nad Leotarom u "Boriku" i Lokomotivom u Brčkom, stigli do novih gostujućih bodova i to u Istočnom Sarajevu protiv Slavije - 24:28 (10:14)

Izabranici Mirka Mikića su u najavi meča 12. kola istakli da neće biti opuštanja u dvoboju sa "fenjerašem", a maksimalan pristup utakmici donio je crveno-plavima četiri pogotka viška poslije prvih 30 minuta.

U nastavku je prednost dodatno uvećana i na "plus osam" za šestu ovosezonsku pobjedu, iako su "sokolovi" uspjeli da prepolove razlliku, ali ida ostanu na "nuli" i nakon 12 odigranih utakmica.

U Istočnom Sarajevu briljantnu partiju pružio je desni bek crveno-plavih Dean Šešić, koji je mrežu domaćina pogađao čak 11 puta. Pobjedi Banjalučana je sa pet golova doprinio Milan Dakić, dok je pogodak manje upisao Bojan Rađenović.

Kod "sokolova", prvo ime susreta bilo je desno krilo Ivan Benić sa devet postignutih golova.

Do kraja polusezone, Borcu m:tel su preostale još dvije utakmice u Banjaluci i to u utorak protiv lidera na tabeli visočke Bosne, te zaostali dvoboj protiv Maglaja.

Nakon meča zadovoljan je bio trener Borca m:tel, Mirko Mikić, koji kaže da su, kao i uvijek, najteže unaprijed dobijene utakmice.

"Mislim da nijednog trenutka krajnji ishod nije došao u pitanje. Možda je razlika mogla biti i veća, ali pomalo nas stiže umor i zbog toga smo imali nešto više tehničkih grešaka nego inače, što je rezultiralo pobjedi od četiri razlike. U svakom slučaju, čestitke igračima", rekao je Mikić.

PREMIJER LIGA BIH - 12. KOLO:

Sloga (D) - Konjuh 28:31
Leotar - Maglaj 28:23
Slavija - Borac m:tel 24:28
Bosna - Lokomotiva 26:21
Sloga (GV/U) - Gračanica 20:19
Goražde - Vogošća 27:25

Odgođeno:

Derventa - Zrinjski

TABELA: Bosna 30, Gračanica 27, Leotar 24, Sloga (GV/U) 22, Vogošća 21, Sloga (D) 19, Borac m:tel (-1) 19, Konjuh 16, Lokomotiva 15, Maglaj (-1) 14, Goražde 13, Zrinjski (-1) 11, Derventa (-1) 10, Slavija 0.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sarkozić

Bravo za sve momke i posebno bravo za vrhunsko vođenje ekipe.... ponovno vrlo pristojno u odbrani i evo rezultata.... AJ Borac....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC