• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Filip Stojković "objasnio": Mi se pitamo, jer mi jeb***

Autor mondo.rs

Fudbaler Crvene zvezde na privatnom snimku na krajnje vulgaran način "objasnio" zašto je odložena utakmica između aktuelnog šampiona i Čukaričkog, a dan ranije nije između Partizana i Mačve.

 Filip-Stojkovic-psuje-Zvezda-Partizan-Superliga Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Poslednje kolo prvog dela sezone Superlige dovelo je atmosferu u srpskom fudbalu do usijanja. Sve je otišlo toliko predaleko, do te mere da je Partizan čak najavio i istupanje iz elitnog takmičenja ukoliko mu se ne ispune određeni zahtevi.

"Parni valjak" je na vanrednoj sednici UO, održanoj u subotu u prostorijama stadiona u Humskoj ulici, tražio od nadležnih organa da se ponovi utakmica protiv Mačve, odigrana u petak po nefudbalskim uslovima i vejevici, a koja je završena bez pobednika 0:0. 

 Čelnici Partizana su, takođe, zahtevali da se što hitnije zakaže vanredna sednica i skupština predstavnika klubova Zajednice Superlige i Prve lige Srbije, na kojoj bi se argumentovano i okviru instutucija  razgovaralo o aktuelnom stanju u Superligi Srbije.

Crno-beli su zapretili da će ukoliko im se ne ispune zahtevi prekinuti dalje učešće u Superligi i napusti Zajednicu klubova Super lige i Prve lige Srbije.

Tim povodom oglasio se i čelnik Crvene zvezde Zvezdan Terzić, koji je podržao predlog najvećeg rivala, istakavši da njegov klub ima puno razumevanje za primedbe Partizana, koje su naglašene u saopštenju. 

Ali, u toku dana pojavio se snimak na kojem fudbaler srpskog prvaka i lidera Superlige, Filip Stojković, na krajnje vulgaran način doliva ulje na vatru i aktuelno situaciju čini još komplikovanijom.

Naime, bek crveno-belih je čudnim rečnikom "objasnio" zbog čega je utakmica između Čukaričkog i Zvezde odložena. Snimak pogledajte OVDE.

Sve utakmice 21. kola, osim pomenute koja je odigrana u petak i duela u Surdulici, između Radnika i Bačke (3:2), su odložene zbog lošeg vremena i velikog snega.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC