Novo odlaganje mečeva Superlige, Čukarički-Zvezda u 19

Autor:

Dueli Zemun - Dinamo, Mladost - Rad i Napredak Radnički odloženi za ponedeljak. Čukarički i Zvezda danas umesto u 15 od 19 časova na terenu, Vojvodina - Proleter u 16 sati

Novo odlaganje mečeva Superlige, Čukarički-Zvezda u 19 Foto: MN Press

Sneg i dalje pravi velike probleme u Srbiji, zbog čega ni danas neće moći da se igraju mečevi Superlige.

Fudbalski klub Zemun saopštio je da se meč 21. kola Superlige protiv Dinama iz Vranja koji je danas trebalo da se odigra u Gornjoj varoši, odnosno 24 sata nakon prvobitno određenog termina, odlaže za ponedeljak od 13 časova.

Takođe i Napredak je odložio duel protiv Radničkog iz Niša, jer njihov teren nije spreman za igru.

U saopštenju Kruševljanja navodi se da će utakmica koja je bila zakazana za večeras od 19 časova biti pomerena za ponedeljak od 15 sati.

I Zemun i Napredak shodno pravilima propozicija takmičenja Superlige odložili su utakmice za jedan dan, i naveli su da će javnost biti blagovremeno obaveštena ako budu prinuđeni da ponovo odlože odigravanje mečeva čiji su organizatori.

Od 13 časova trebalo je da počne i utakmica Mladost - Rad, ali je i ona odložena za ponedeljak od 15 časova, dok je jedino počeo meč Spartaka i Voždovca.

Vojvodina i Proleter umesto od 15 časova, kako je prvobitno saopšteno, igraće od 16 sati.

U istom terminu trebalo je da se odigra i meč Čukarički - Crvena zvezda.

Duel na Banovom brdu između Čukaričkog i Zvezde biće odigran danas, ali četiri sata kasnije, odnosno od 19 časova.

Razlog je čišćenje snega. Crveno-beli su poslali nekoliko zaposlenih iz svog kluba da pomognu u čišćenju terena, što je potvrdio i generalni direktor Zvezdan Terzić.

"Zvezda čisti teren Čukarickog, jer želimo da igramo meč zbog regularnosti prvenstva. Stavićemo sve raspoložive snage da se teren očisti i utakmica odigra", rekao je Terzić.

Ostale vijesti