• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Snješkovo otvorilo vrata mališanima

Autor SRNA

Muzičko-scenskim programom namijenjenom djeci, večeras je ispred Dječijeg pozorišta Republike Srpske u Banjaluci otvorena manifestacija "Snješkovo".

Otvaranje manifestacije, uveličali su Dječiji hor "Vrapčići", kao i omiljeni dječiji junaci Maša i Medo, te Sveti Nikola i Djed Mraz.

Tokom "Snješkova" najmlađi posjetioci će moći uživati u bogatom edukativnom, zabavnom i kreativnom programu, koji će biti održan na tri lokacije.

U prostoru Muzeja pozorišnih lutaka i čarobne šume biće organizovana druženja sa dječijim piscima, slikarske radionice, čitanje bajki, oslikavanja lica, te umjetničke radionice, modne revije i radionica kuvanja.

Pokrovitelj manifestacije je kabinet Predsjednika Republike Srpske Željke Civijanović koji se pobrinuo da svaki posjetilac dobije bar jedan slatkiš.

Prijatelji "Snješkova", kao što je kompanija "M:tel", te firme "Prointer", "Vivia", "Bojprom", "Bonito", NLB banka i drugi pobrinuli su se da i ove godine prostor Dječijeg pozorišta Srpske odiše čarolijom i da svi sadržaji u njemu budu besplatni.

"Snješkovo" će biti otvoreno svaki dan od 11.00 do 19.00 časova do 30. decembra 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop