• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svet upire prstom u Murinja, ali ne i Matić

Autor mondo.rs

"Odgovornost je na nama, posebno iskusnijim igračima", rekao je Nemanja Matić posle još jednog poraza Mančester junajteda.

O rastanku Mančester junajteda i Žozea Murinja raspravljaće se samo još više posle današnjeg poraza "đavola"  u najvećoj utakmici engleskog fudbala i još jednoj "igri bez igre" prikazanoj u sudaru sa dominantnim Liverpulom, ali...

...sve i da ujutru isprati Portugalca sa "Old traforda" i dočeka njegovog naslednika, reprezentativac Srbije Nemanja Matić neće biti među onima koji će upirati prstom u druge.

Naročito ne u čoveka, na čije je insistiranje i doveden u Junajted posle zajedničkih dana u Čelsiju.

KLOP IZMENOM "UBIO" MURINJA: ŠAĆIRI SRUŠIO JUNAJTED!

Murinjo je odmarao Matića ove nedelje na "Mestalji", gde je Valensija takođe bila bolja, ali njegov povratak u startnu postavu danas na "Enfildu" nije mnogo toga promenio u igri očigledno demotivisanog tima.

"Kada nemate dobre rezultate, teško je da verujete, ali imam dovoljno iskustva u fudbalu. Kada pobedite dve ili tri utakmice u nizu, sve se promeni. Moramo da idemo korak po korak. Odgovornost je na nama, a posebno na iskusnijim igračima", rekao je Matić u TV intervjuu za mrežu "Sky Sports".

"Veoma nam je teško. Očekujemo više. Mislim da smo u prvom poluvremenu stvorili nekoliko prilika, a posle drugog gola nam je bilo teško da napravimo prostor za šanse. Oni su posle gola imali više samopouzdanja, ali znali smo da smo imali prilike za gol. Drugo poluvreme za nas nije bilo dobro", naveo je srpski fudbaler.



Mančester junajted na šestom mestu na tabeli zaostaje 19 bodova za vodećim Liverpulom, koji i dalje nema poraz u Premijer ligi..

"Teško je svima koji vole Mančester junajted. Igračima je najteže. Moramo da preokrenemo situaciju i da igramo bolje", rekao je Matić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC