• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na papiriću piše Atletiko, a Nedved "preblijedio"

Autor mondo.rs

Izraz lica čelnika Juventusa sve govori o žrijebu za osminu finala Lige šampiona.

Sedam titula u Italiji je vezao Juventus, ali čeka se korak naprijed u Ligi šampiona.

Izgubili su dva finala pod palicom Maksa Alegrija, nadigrali su ih Barselona i Real Madrid, a čelnici Juventusa su odlučili da nema boljeg trenutka za angažovanje čovjeka koji zna kako se osvaja "ušati trofej" - i platili su Kristijana Ronalda 100 miliona evra...

LIGA ŠAMPIONA: SAD ZNAMO PAROVE, A KO PROLAZI?

Za sada Portugalac igra odlično i Juventus je bez većih problema prošao grupu sa Mančester junajtedom, Valensijom i Jang Bojsom, no osmijesi više nisu toliko prisutni.

Razlog za to je žrijeb u Nionu na kome je ovog ponedjeljka u podne odlučeno da će Juventus u osmini finala Lige šampiona igrati protiv Atletiko Madrida, a šta o tom "uparivanju" misle u Torinu - možda najbolje pokazuje fotografija čelnika kluba Pavela Nedveda.

Potpredsjednik "stare dame" se uhvatio za glavu kada je iz kuglice nepovlašćenih izvučen papirić sa imenom Atletiko Madrid, a sumnjamo i da su oni bili presrećni.

Radi se o klubovima koji igraju veoma direktan, pravi "takmičarski" fudbal i dobro znaju kako se igraju dvomeč susreti, tako da je to jedan od najiščekivanijih parova idućeg februara.


U Juventusu su se nadali nekom lakšem rivalu poput Šalkea iz drugog šešira, ali će morati da izbace tim koji je dva puta gubio finale Lige šampiona pod "Čolom" Simeoneom.

"Dobili smo najteži tim iz drugog šešira. Finale je predaleko da bismo razmišljali o njemu... Potrebna vam je sreća ovdje, ali imamo jak tim koji može da prođe dalje i Italijane nikada ne treba potcjenjivati", poručio je Nedved koji je dao odmjereniju izjavu od one koju nam pokazuje njegovo lice po izvlačenju Atletiko Madrida.

Kada je u pitanju sama utakmica kazao je da Atletiko ima jaku odbranu i da će se sigurno braniti, tako da očekuje mali broj golova. Onaj ko bi mogao da prevagne je upravo Ronaldo...

ŽRIJEB ZA LIGU EVROPE: "VELIKI" IZBJEGLI MALE, A DINAMO...

Postigao je svega jedan gol u grupnoj fazi Lige šampiona, što nije tipično za njega, ali obično poslije Nove godine i diže svoju formu. Atletiko sigurno može da brine i podatak da je protiv njih dao čak 22 gola u karijeri.

"On je čovjek za Ligu šampiona i pokazao je to. Oslonićemo se na njega, ali i ostatak tima mora da bude dobar. Vjerujem da možemo da prođemo dalje", poručio je Čeh.

Prvi meč je zakazan za 20. februar na "Vanda Metropolitanu" u Madridu, dok će Juventus kao povlašćeni na žrijebu revanš igrati na svom stadionu 12. marta.

Anketa

Ko prolazi dalje?

  • Atletiko Madrid

    25.35% (18)

  • Juventus

    74.65% (53)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC