• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dovedi ga kući, Paulo!"

Autor mondo.rs

Napadač Juventusa, ali i navijači "stare dame", priželjkuju povratak reprezentativca Francuske, koji je prema svemu sudeći potpuno izgubio povjerenje Žozea Murinja.

Paulo Dibala i Pol Pogba za samo godinu dana u Juventusu (2015-16) su sklopili veliko prijateljstvo, a jedna od stvari koje ih povezuju je i to što su manekeni kompanije "Adidas", pa su se u ponedjeljak u Parizu sreli na zajedničkom fotografisanju za potrebe čuvenog sportskog brenda.

Argentinac je na svom Instagram profilu postavio njihovu zajedničku fotografiju, koja nije mogla da ne bude protumačena u svetlu Pogbinog aktuelnog pada u nemilost Žozea Murinja, koji ga je na posljednje dvije utakmice Mančester junajteda u Premijer ligi držao na klupi svih 90 minuta.

Dva mlada asa su svojim osmjesima raspalila maštu navijača Juventusa, koji su u komentarima ostavljali poruke poput "Paulo, dovedi ga kući", "Pol, čekamo te" i sličnim, uz često korišćenje haštaga "Pogback".

View this post on Instagram

Tzzz..

A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala) on


Ma koliko igrao slabo za klub, Pogba je na Mundijalu u Rusiji bio standardan u prvoj postavi Francuske, novog prvaka svijeta, a uz to je jedini igrač Junajteda na širem spisku kandidata za "Tim godine", koji bira UEFA.

U britanskoj štampi mogu se pročitati spekulacije da će Pogba biti na prodaju već u januaru, ili najdalje u junu, ali se postavlja pitanje šta ako Murinjo bude otišao sa "Old Traforda" prije njega?

Ostaje svakako činjenica da je on u Juventusu od 2012. do 2016. pružao daleko kvalitetnije partije nego nakon povratka u Mančester, za tada rekordnih 105 miliona evra. Dokle god je sa "crvenim đavolima", a pogotovo pod Murinjovom dirigentskom palicom, na gubitku su i Pogba i Junajted i fudbal generalno.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC