• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mino Rajola svrati u Juventus i nastane haos

Autor mondo.rs

Ništa nije izjavio, ali je bilo mnogo toga da se pročita. Jedna od verzija je i povratak Pogbe već u januaru...

Uticaj, ili možda bolje reći moć, koji Mino Rajola ima na moderan fudbal lijepo je mogao da se prepozna ovog jutra.

Dan nakon što je uslikan u Torinu, kako dolazi u prostorije Juventusa na razgovore sa top menadžmentom slavnog kluba, naslovnice evropskih sportskih i ne samo sportskih listova pune su informacija o razlozima ove posete - a da jedan od najmoćnijih agenata ništa pritom nije izjavio.

Nezvanično, Holanđanin italijanskog porijekla, koji je u elitni fudbal ušao kao "galamdžija" koji zastupa Zlatana Ibrahimovića, došao je na "Juventus arenu" kako bi sa porodicom Anjeli razgovarao o produžetku saradnje sa tinejdž senzacijom, Moizeom Kenom.

Anketa

Ko prolazi dalje?

  • Mančester junajted

    31.58% (18)

  • Pari sen Žermen

    68.42% (39)



Ovaj 18-godišnjak, koji je debitovao za prvi tim prije više od dvije godine, postao bi slobodan igrač u junu 2020, a to niko u Juventusu nije želio da dozvoli.

Međutim...

Rajolini klijenti su Ibrahimović, Pogba, De Ligt, Romelu Lukaku, Marko Verati, Đanluiđi Donaruma, Henrik Mhitarjan, Blez Matuidi, Đakomo Bonaventura, Mario Baloteli, Džastin Klajvert, itd.

Rajolin sastanak sa "bjankonerima" nije mogao da prođe bez spekulacija o dvojici njegovih klijenata koji ne nastupaju za šampiona Italije, a koji su često prethodnih sedmica i mjeseci dovođeni u vezu sa Juventusom. Pogađate, riječ je o bivšem fudbaleru ovog kluba Polu Pogbi i Ajaksovom "vunderkindu", Matejsu de Ligtu.

Italijanska i engleska štampa jutros su najavili, čak, mogućnost da Juventus u januaru pozajmi Pogbu od Junajteda, pa potom pregovara o otkupu ugovora francuskog veziste, kojeg je Rajola prije dvije i po godine za tada rekordnih 110 miliona evra odveo upravo iz Juvea u Mančester.

Anketa

Ko prolazi dalje?

  • Atletiko Madrid

    25.35% (18)

  • Juventus

    74.65% (53)



Jedan od nekoliko "superagenata" u današnjem fudbalu, navodno, ne želi da čeka ishod "hladnog rata" između vlasnika Junajteda, porodice Glejzer, prvog operativca kluba, Eda Vudvarda i ratobornog menadžera, Žozea Murinja, strepeći da bi sve moglo da se završi sezonom bez Lige šampiona na "Old trafordu". U tome, vjerujemo, ni Pogba, ni Rajola ne bi voljeli da učestvuju.

Torinski "Tutosport", list koji je otvoreno naklonjen Juventusu, dugo već bira najtalentovanijeg igrača Evrope u izboru nazvanom "Zlatni dečko", a ove godine nagrada je pripala De Ligtu.

Anketa

Ko prolazi dalje?

  • Ajaks

    26.67% (8)

  • Real Madrid

    73.33% (22)



O interesovanju crno-bijelih za 19-godišnjeg štoper Ajaksa, De Ligta, govori se još od ljetos, a spekuliše se i da će Rajolin dobar prijatelj, potpredsjednik Juventusa Pavel Nedved, pokušati narednih dana da razmotri detaljno svaku od navedenih opcija.

Brazilac Lukas Roša, još jedan Rajolin klijent, takođe bi mogao uskoro na pregovore sa Juventusom o novom ugovoru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC