• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanoviću, ipak, "zatvorena" vrata Barselone

Autor mondo.rs

Već mesecima unazad pričalo se o tome da bi Branislav Ivanović mogao da postane igrač Barselone od januara, zbog "krize" koju ima tim sa "Nou Kampa", ali su ta vrata upravo zatvorena...

 Branislav-Ivanovic-ne-prelazi-u-Barselonu-dolazi-Hejson-Muriljo Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Mnogi su sumnjali u verodostojnost informacije koju su španski mediji objavili pre nekoliko meseci, a koja je glasila da Barselona želi iskusnog Branislava Ivanovića.

Srpski defanzivac, koji je tokom karijere podjednako dobro igrao kao štoper i kao desni bek, je kod Antonija Kontea izgubio mesto u Čelsiju, preselio se u Zenit u zimu 2017. godine, gde su mnogi mislili i da će završiti karijeru pošto u februaru puni već 35 godina.

Međutim, Barselona je zaista ozbiljno zagrizla za srpskog veterana zbog "krize" u odbrani, a tražili su jeftino rešenje, ne na duge staze...

BANE IVANOVIĆ ZA MONDO: O LJUBAVI, NOVCU, KARIJERI...

Ivanović je bio na vrhu te liste, sam je izjavio da se "nikad ne zna", međutim od transfera karijere na kraju neće biti ništa - pošto se Barselona na kraju odlučila na osam godina mlađe rešenje, koje će dovesti na pozajmicu iz Valensije.

U pitanju je kolumbijski defanzivac Hejson Muriljo (26) koji je ove sezone odigrao tek tri meča za "slepe miševe" i na njega trener Marselino ne računa.

Muriljo je prošle godine stigao u Valensiju iz Intera, ovog leta su ga otkupili za 12 miliona evra, ali je u hijerarhiji iza Ezekjela Garaja, Gabrijela Pauliste, Rubena Veza iMuktara Dijakabija, koji je došao u avgustu iz Liona.

Španski mediji prenose da se Muriljo već pozdravio sa saigračima u Valensiji i da će preći u Barselonu, najverovatnije na šestomesečnu pozajmicu.

U dosadašnjoj karijeri igrao je i za Udineze, Granadu, Kadiz, Las Palmas i Inter.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC