• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Vidjećete reakciju odbrane protiv Mege

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee gostuju u subotu u Sremskoj Mitrovići ekipi Mege Bemaks u 12. kolu ABA lige.

  "Igosi" su upisali dva vezana poraza i pred njima je težak zadatak da protiv Mege pokušaju da prekinu tu negativnu seriju.

Izabranici Dejana Milojevića su u prvom dijelu sezone slavili u Laktašima sa "pola koša" razlike (79:80) pa će Aleksandrovčani u subotu uveče pokušati da se revanširaju za taj poraz, ali bez Domena Lorbeka, koji se vratio u ljubljansku Olimpiju.

Veliki broj primljenih poena Igokee sugerisao je da je defanziva najveći problem ekipe Žarka Milakovića, koji je najprije pohvalio domaćina.

"Idemo sjajnoj ekipi koja igra kvalitetnu sezonu i jako dopadljivu košarku i posljednje dvije utakmice protiv Crvene zvezde i Budućnosti su bile na jednu loptu što dovoljno govori o kvalitetu. Dejan Milojević radi sjajan posao dugi niz godina. Momci igraju bez ikakvog respekta prema protivniku ko god da je ali zaista su tim koji se mora respektovati. Mi smo imali dva teška poraza u kojima nismo pokazali ništa u odbrani. Vidjećete, a i mi ćemo vidjeti šta smo radili i kakva će biti reakcija na taj segment igre koji je u prethodnim mečevima bio loš", rekao je Milaković u najavi susreta.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Košarkaš Igokee Đorđe Milošević takođe ima visoko mišljenje o Megi, ali vjeruje u pobjedu "igosa".

"Ekipa Mege je zaista mlada i talentovana, igraju u presingu i kontaktu gotovo svih 40 minuta. Ključ naše pobjede mora biti taj da odgovorimo istom mjerom, od početka agresivno, sa dosta kontakta, presingom i sa mnogo trčanja. Imamo informaciju da je Goga Bitadze otišao u Budućnost što bi svakako moglo Megi napraviti probleme jer se radi o njihovom najkvalitetnijem igraču. Izdvojio bih i Adama Mokoku i ukoliko njega uspijemo da zaustavimo mislim da smo mi bliže pobjedi", podvukao je Milošević.

Igokea je u dosadašnjih 11. kola upisala četiri pobjede i sedam poraza, dok je Mega zabilježila tri trijumfa više uz četiri neuspjeha.

Parovi 12. kola ABA lige (svi prenosi na TV Arena sport)

u petak

Zadar - FMP 20.00

u subotu

Cibona - Zvezda 17.00
Partizan - Cedevita 19.00
Mega - Igokea 21.00

u nedelju

Mornar - Olimpija 17.00

u ponedeljak

Krka - Budućnost

Tabela: Zvezda 11-0, Budućnost 8-3, Cedevita 7-4, Mega 7-4, Partizan 6-5, Cibona 5-6, FMP 4-7, Zadar 4-7, Olimpija 4-7, Igokea 4-7, Mornar 3-8, Krka 3-8.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC