• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas odluka o meču Partizan - Mačva

Autor mondo.rs

Direktor takmičenja Vladimir Bulatović danas će doneti odluku da li će meč između Partizana i Mačve registrovati postignutim rezultatom, ili će uslediti ponovljena utakmica, kako su crno-beli i tražili.

 Danas odluka o meču Partizan - Mačva Izvor: MN PRESS

Partizan i Mačva su još 14. decembra odigrali meč (0:0) poslednjeg kola jesenjeg dela Superlige, ali rezultat te utakmice do današnjeg dana još nije registrovan.

Direktor takmičenja Vladimir Bulatović to nije uradio iz razloga što se Partizan žalio na (ne)fudbalske uslove na toj utakmici koja je odigrana po snegu i vejavici, i koji su kako je vreme teklo postajali sve teži za igru, pa su iz tabora crno-belih su zatražili ponavljanje te utakmice, čak uz pretnju o istupanju iz Superlige.

U prethodnim danima Bulatović je skupljao dokaze i dobijao izveštaje delegata, sudija odnosno aktera meča, kako bi mogao da "zaključi" pomenutu utakmicu.

Kako prenosi "Sportski žurnal", konačna odluka uslediće danas oko podneva kada će Vladimir Bulatović saopštiti da li će se utakmica ponavljati ili biti registrovana rezultatom kakav je bio posle 90 minuta (0:0), a po svemu sudeći - videćemo drugi scenario.

Odluka Bulatovića, kao jedinog zaduženog za registraciju mečeva Superlige, je prvostepena, pa bi u tom slučaju Partizanu ostao i drugostepeni postupak, kod Komisije za žalbe.

Prvi čovek pomenute komisije je već godinama Marjan Rnić, "prvi čovek" OFK Bačke, a odluka drugostepenog organa bila bi i konačna u ovom slučaju, koji je ponovo uzdrmao srpski fudbal iako je na snazi pauza u prvenstvu.

Partizan je u svojim zahtevima tražio i da se održi vanredna sednica Skupštine predstavnika klubova Zajednice Superlige i Prve lige, uz ostavku predsednika tog tela Dragomira Lazovića.

OPŠIRNIJE O OVOJ TEMI:

/Kakav, bre, fudbal - zimske "čarolije" i 0:0/


/Bulatović do srede odlučuje, Zajednica na odmoru/

/Da li Partizan blefira ili stvarno istupa iz lige?/

/Zajednica odbija žalbu Partizana/

/Zašto nije prekinuto u Humskoj? Zbog sudije.../

/PARTIZAN: Ispunite zahteve ili istupamo iz lige!/

BONUS VIDEO, OVAKO JE TEREN IZGLEDAO PRED MEČ:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC