• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bulatović odbio žalbu Partizana

Autor mondo.rs

Crno-belima ostaje da se u roku od osam dana obrate Komisiji za žalbe FSS.

 Partizan Mačva 0:0 registrovano FSS Izvor: MN PRESS

Direktor takmičenja Superlige Srbije Vladimir Bulatović, kao nadležni takmičarski organ, odbio je u ponedeljak žalbu fudbalskog kluba Partizan na regularnost utakmice 21. kola protiv šabačke Mačve.

Na stadionu u Humskoj ulici 14. decembra uveče bilo je 0:0, a crno-beli smatraju da je utakmica zbog nepovoljnih vremenskih okolnosti (snega koji je sve jače padao) trebalo da bude prekinuta na poluvremenu i ponovo odigrana.

U obrazloženju Bulatovićeve odluke navedeno je da je "na osnovu izveštaja i zapisnika nadležnih organa, kao i pregledanja video snimaka, nepobitno utvrđeno da tom prilikom nije došlo do povrede Pravila fudbalske igre" i da žalba FK Partizan "nema osnova i pravnog utemeljenja za uvažavanje iste".

Konstatovano je da su pre početka utakmice postojali svi uslovi za igru i da je upravo Partizan preduzeo sve potrebne mere da se teren osposobi i insistirao da utakmica bude odigrana u zakazanom terminu.

"Nakon početka utakmice, odluka o njenom eventualnom prekidu zbog nastupanja više sile nalazi se isključivo u nadležnosti sudije određenog da vodi ovu utakmicu, a ne direktora takmičenja".

Partizan ima pravo da u roku od osam dana od prijema odluke uloži žalbu nadležnoj Komisiji Fudbalskog saveza Srbije, kao drugostepenom organu.

Za utorak je zakazan sastanak Izvršnog odbora Zajednice klubova Superlige i Prve lige, a Partizan će predstavljati potpredsednik kluba Vladimir Vuletić i zamenik generalnog direktora Milorad Nikolić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC